"Coaching is a collaborative solution focused and result oriented process." 

(Jay Shetty Certification School)

1. Wat doet een coach precies?

Een coach is er voor jou als je vastloopt in je leven of werk. Hij of zij luistert naar je verhaal, stelt vragen en samen komen jullie tot inzichten die je verder helpen. Een coach is geen therapeut, maar wel iemand die je helpt om problemen op te lossen en doelen te bereiken. Het kan zijn dat je vastzit in je werk of privéleven, of dat je niet weet wat je volgende stap moet zijn.

Een empowerment coach helpt mensen om hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te vergroten, hun persoonlijke doelen te identificeren en te bereiken, en hun potentieel te maximaliseren. Dit kan gericht zijn op verschillende aspecten van iemands leven, zoals carrière, relaties, persoonlijke ontwikkeling en meer.

Als klant kies je voor een coach op basis van Know - Like - Trust.

2. Wanneer ben ik toe aan een coach?

Het is niet erg om hulp te vragen aan een coach, we zitten allemaal wel eens vast in het leven. Het is zelfs krachtig als je dit toelaat. Het kan verhelderend zijn om met een professional te praten die je niet kent, die je niet veroordeelt en die jou helpt om inzichten te krijgen en stappen te zetten. Coaching is empowering. Daar getuigen mijn klanten al jaren over.

Veel mensen denken dat een coach alleen voor 'problematische' mensen is. Coaching is er voor iedereen die zijn of haar doelen wil bereiken en nieuwe stappen wil zetten. Het maakt niet uit of je vastzit in je werk of privéleven, iedereen kan wel wat hulp gebruiken om nieuwe inzichten en resultaten te bereiken. De spreekwoordelijke "shot onder je kont" kan nooit kwaad.

Als je echt vooruit wil, is coaching geschikter dan een psycholoog.

Iedereen is altijd van harte welkom. Zie het als een investering in jezelf, als een mentale en emotionele vitaminekuur.