Mentor voor beginnende managers

Als leidinggevende is het belangrijk om een overzicht op je team te houden, feedbackgesprekken met medewerkers te voeren, voor duidelijke onderlinge communicatie zorgen, taken te verdelen en als mediator te fungeren.

Door het uitgebreide takenpakket wordt het plannen van de werkdag een stuk uitdagender. Als leidinggevende wordt er van alle kanten veel van jou geëist en dit kan overweldigend zijn. 

Typische vragen van nieuwe managers zijn: 
- Hoe ga ik om met verwachtingen en druk? 
- Hoe geef ik mijn medewerkers feedback?
- Hoe versterk ik mijn communicatievaardigheden?
- Bij welke manier van leiding geven voel ik me goed?
- Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen en sta ik stevig in mijn schoenen?

Als mentor voor beginnend leidinggevenden begeleid ik jou in het heroriënteren binnen de nieuwe functie 

en ondersteun ik in competenties zoals communicatie, feedback geven, slecht nieuws gesprekken en time management.

Ik ben zelf op de vloer begonnen tussen een team. Na enkele jaren werd ik gepromoveerd en stond ik opeens boven het team. Dit heeft zijn uitdagingen gekend. Je werkt met je mensen maar ook erboven als er beslissingen moeten worden genomen, taken worden verdeeld, meetings worden geleid … . Een schitterende leerschool en ervaring die ik graag als mentor wil delen. 

Twijfel je of dit iets voor jou is? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via onderstaand formulier. Zo kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt.