One on One coaching. Free intakegesprek.

Alles is begonnen met een blog over dating en relaties en groeide uit tot een bedrijf. De combinatie van liefde voor het schrijven, de levenslessen uit verschillende relaties en 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven (sales, HR, management, coaching en training) zijn voor mij een ideale mix om dagelijks te kunnen doen wat ik graag doe: het beste uit mensen halen, ze inspireren om te schitteren. "Shine like the whole Universe is yours" - Rumi

Mijn coaching - en spreekstijl is inspirerend, motiverend en enthousiasmerend.

Ik ben gespecialiseerd in een aantal domeinen maar werk heel breed met mijn coachees.

1/ Zelfliefde & Eigenwaarde: Zelfliefde is het waarderen van jezelf. Hierdoor doe je dingen die zorgen voor fysieke, geestelijke en spirituele groei. Eigenliefde is dynamisch, het groeit door wat je in je leven doet en denkt. Wanneer je ook je minder goede kanten kunt accepteren, met compassie naar jezelf kunt kijken, voel je je blijer. Je bent gewoonweg liever en milder voor jezelf. Mensen die bvb het slachtoffer zijn van een narcistische persoonlijkheid hebben een weg af te leggen naar vernieuwde zelfliefde.

2/ Hoogsensitiviteit: Hoogsensitieve personen (HSP's), hebben een gevoelig(er) zenuwstelsel wat je zou kunnen zien als fijne antennes. Dit is een aangeboren eigenschap waarbij het fijngevoelige(re) zenuwstelsel ervoor zorgt dat je als hoogsensitief persoon meer en dieper waarneemt. De indrukken die in ons zenuwstelsel binnen komen registreren ze meer en intenser. Deze indrukken noemen we "prikkels". Zelf hoogsensitief zijnde, heb ik geleerd om met de diverse uitdagingen die deze eigenschap heeft, om te gaan.

3/ Balans m/v eigenschappen in onszelf: Een kwart eeuw na John Gray's meesterwerk "Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus" zijn relaties enorm veranderd. Vrouwen en mannen staan op gelijke voet. Wat gebeurt er met de aantrekkingskracht als we steeds meer op elkaar gaan lijken? En hoe herkennen singles hun zielsverwant in deze gehaaste, veeleisende wereld vol opties?

We gaan samen op zoek naar jouw m/v eigenschappen (ying/yang). Balans is alles in het leven, ook in onszelf. Hoe kan je makkelijker shiften tussen je mannelijke en vrouwelijke kant en zo het beste uit relaties en werk halen?

4/ Hechting (oa bindings - en verlatingsangst): De hechtingstheorie van Bowlby is nu een groot onderdeel van de hedendaagse psychologie. Volgens de theorie van Bowlby is een goede interactie tussen opvoeders en kinderen noodzakelijk om een goede hechting te doen ontstaan. Een kind heeft veiligheid van een opvoeder nodig om vandaar uit de wereld te ontdekken. De soort hechting heeft voorspellende waarde voor de ontwikkeling van het kind. Een niet-veilige hechting kan leiden tot diverse problematiek als leerproblemen, problemen met zelfwaardering tot aan het aangaan van relaties.

We gaan samen op zoek naar jouw hechtingsstijl - en gedrag en leggen op die manier jouw patroon bloot. Jouw patroon verklaart oa jouw partnerkeuzes, relaties met anderen, je zelfbeeld, hoe je je uit in de wereld …

Wees welkom in mijn privé praktijk in Beernem. 

Twijfel je nog? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via onderstaand formulier. Zo kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt.