Ben jij klaar voor verandering?

Ben jij klaar om jouw leven aan te pakken? Ik ondersteun en help resultaat creëren in:

1/ Richting geven aan je leven op elk vlak. In kleine stapjes bereik je je doel en gewenste resultaat.
2/ Denken in een positieve mindset. Wees een deelnemer in het leven, geen slachtoffer.
3/ Je passie ontdekken en je missie in dit leven door heldere vraagstelling.
4/ Verandering aanbrengen in je leven omdat een coach een expert is in menselijk gedrag en gewoontes.
5/ Zelfvertrouwen en geluk terugwinnen in het leven, in relaties, in job ... . Ik ben jouw persoonlijke cheerleader, ook tussen de sessies.

Je kan kiezen tussen pakketten of losse sessies (wandelen, live of online). Mijn expertises zijn zelfliefde, narcismeburn-out en relaties. Ik coach zowel jongeren als volwassenen.

Wees van harte welkom in mijn coaching praktijk in Beernem.  Wegens de nieuwe Corona maatregelen worden er momenteel enkel online sessies of wandel coaching sessies gepland.

Klanten vertellen

B. 

"Jouw warme aanpak is precies wat ik nodig heb. Doelgericht, vol kennis, duidelijk en direct, de juiste woorden op het juiste moment... ik voelde mij ook direct op mijn gemak. Onze gesprekken doen mij nadenken, halen me over de streep om uit mijn vertrouwde wereldje te stappen, geven mij nieuwe inzichten en voelen aan als nieuwe energie! Een warme, oprechte dank je wel, Perla!" 

S.

Wie ben ik ? Wat wil ik ? Hoe stap ik door het leven ? Om het gesproken woord kracht te geven : hoe stap ik in alle eenvoud , doelbewust en zelfzeker door het leven ? Geen personage zijn die anderen voorschotelen maar DE ECHTE S.. Ik stuurde Richard de Postduif met een aangetekend schrijven naar het Universum. Om een life coach op mijn weg te toveren !!! Ik had er alle vertrouwen in en was dankbaar. Niet enkel een wijze dame maar ook een Godsgeschenk. Dankjewel Perla om me in mijn kracht te zetten. Ik zal zeker mensen inspireren om die wegwijzer te vinden. "