Persoonlijke coaching. Free intakegesprek.

De combinatie van liefde voor het schrijven, de levenslessen uit verschillende relaties en 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven (sales, HR, management, coaching en training) zijn voor mij een ideale mix om dagelijks te kunnen doen wat ik graag doe: het beste uit mensen halen, ze inspireren om te schitteren. "Shine like the whole Universe is yours" - Rumi

Mijn coaching - en spreekstijl is inspirerend en motiverend.

Ik ben gespecialiseerd in een aantal domeinen maar werk heel breed met mijn coachees.

1/ Zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde: Zelfliefde is het waarderen van jezelf. Hierdoor doe je dingen die zorgen voor fysieke, geestelijke en spirituele groei. Eigenliefde is dynamisch, het groeit door wat je in je leven doet en denkt. Wanneer je ook je minder goede kanten kunt accepteren, met compassie naar jezelf kunt kijken, voel je je blijer. Je bent gewoonweg liever en milder voor jezelf. Mensen die bvb het slachtoffer zijn van een narcistische persoonlijkheid hebben een weg af te leggen naar vernieuwde zelfliefde.

2/ Hoogsensitiviteit: Hoogsensitieve personen (HSP's), hebben een gevoelig(er) zenuwstelsel wat je zou kunnen zien als fijne antennes. Dit is een aangeboren eigenschap waarbij het fijngevoelige(re) zenuwstelsel ervoor zorgt dat je als hoogsensitief persoon meer en dieper waarneemt. De indrukken die in ons zenuwstelsel binnen komen registreren ze meer en intenser. Deze indrukken noemen we "prikkels". Zelf hoogsensitief zijnde, heb ik geleerd om met de diverse uitdagingen die deze eigenschap heeft, om te gaan.

3/ Narcisme: Een narcistische persoonlijkheidsstoornis is tweezijdig. Aan de ene kant staat een opgeblazen gevoel van zelfbelang en zucht naar bewondering centraal, en aan de andere kant is er sprake van een extreem gevoel van minderwaardigheid en onzekerheid. Een narcist herkennen is niet makkelijk. De omgeving van iemand met deze stoornis krijgt meestal te maken met de 'grootse' kant van de medaille. Mensen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis vertellen over het algemeen graag over hun probleemloze leven, grootse toekomstplannen en buitengewone prestaties en capaciteiten. En wanneer je zo iemand oppervlakkig kent, kun je dan ook erg onder de indruk raken van zo'n getalenteerde persoonlijkheid.

Ik heb zelf een privé verleden rond narcisme, heb het thema doorgrond in de voorbije jaren en werk veel met coachees met een narcistische ex, familieleden, collega's of werkgevers. 

4/ Hechting (oa bindings - en verlatingsangst) en partnerkeuze: De hechtingstheorie van Bowlby is nu een groot onderdeel van de hedendaagse psychologie. Volgens de theorie van Bowlby is een goede interactie tussen opvoeders en kinderen noodzakelijk om een goede hechting te doen ontstaan. Een kind heeft veiligheid van een opvoeder nodig om vandaar uit de wereld te ontdekken. De soort hechting heeft voorspellende waarde voor de ontwikkeling van het kind. Een niet-veilige hechting kan leiden tot diverse problematiek als leerproblemen, problemen met zelfwaardering tot aan het aangaan van relaties.

We gaan samen op zoek naar jouw hechtingsstijl - en gedrag en leggen op die manier jouw patroon bloot. Jouw patroon verklaart oa jouw partnerkeuzes, relaties met anderen, je zelfbeeld, hoe je je uit in de wereld …

Wees welkom in mijn privé praktijk in Beernem. 

Maak gerust een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via onderstaand formulier. Zo kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt.