TRANSFORMATIE SESSIES

UNLOCK YOUR SUPERPOWERS

Ben jij op zoek naar meer zelfvertrouwen, innerlijke kracht en persoonlijke groei? Als empowerment coach help ik mensen om hun volledige potentieel te ontdekken en te benutten.

Samen gaan we op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en talenten, en werken we aan het overwinnen van belemmerende overtuigingen en angsten. Door middel van persoonlijke gesprekken en oefeningen zul je leren om meer inzicht te krijgen in jezelf en je emoties, en zul je stap voor stap je zelfvertrouwen vergroten.

Of je nu worstelt met faalangst, perfectionisme, een laag zelfbeeld of andere uitdagingen, ik ben er om je te ondersteunen en aan te moedigen. Samen zullen we werken aan het creëren van een krachtige mindset en een positieve levenshouding, zodat jij vol vertrouwen en energie je doelen kunt bereiken.

Als empowerment coach geloof ik dat iedereen het vermogen heeft om zijn of haar leven te transformeren. Met de juiste begeleiding en toewijding kun jij jezelf empoweren en een leven leiden dat voldoening en geluk brengt.

​LOOPBAAN COACHING

Een loopbaan coach onder de arm nemen om samen je carrière onder de loep te nemen: het geraakt steeds meer ingeburgerd.
Steeds meer mensen - werknemers maar ook zelfstandigen - ontdekken de kracht van coaching.

Mythe: Loopbaanbegeleiding is maar zinvol als je al beslist hebt van carrière te switchen.
Realiteit: Je hoeft ook helemaal (nog) niet zeker te zijn dat je überhaupt van job wil veranderen. Dat kan een aanleiding zijn om in een traject te stappen, maar dat hoeft niet per se. Sommige coachees gaan met de nieuwe inzichten aan de slag in hun huidige job. Als het nu allemaal chaos lijkt in je hoofd: dat is het perfecte moment om in een traject te stappen. Samen gaan we je gedachten ordenen, zodat je met moed en zelfvertrouwen stappen in de goede richting kan zetten.

Je hebt niets te verliezen, want loopbaanbegeleiding is gesubsidieerd door de Vlaamse overheid met VDAB Loopbaancheques. Jouw eerste loopbaancheque geeft recht op 4 uur loopbaanbegeleiding (40€), de tweede cheque op 3 uur loopbaanbegeleiding (40€). Dus slechts 80 euro voor 7u kwalitatieve coaching.

Ik werk als freelance job coach voor loopbaancentrum Connecting your Dots.

RELATIE COACHING

Relatie coaching werkt het beste als beide partners (hetero en gay) bereid zijn om deel te nemen en open te staan voor verandering. Enkele thema's die kunnen aan bod komen:

  1. Verbeteren van communicatie, het oplossen van problemen en het herstellen van emotionele verbinding.

  2. Zelfs als een relatie niet per se problematisch is, kan relatie coaching helpen bij het bevorderen van groei en ontwikkeling. Het kan helpen bij het versterken van verbondenheid, het vergroten van intimiteit en het stellen van gezamenlijke doelen.

  3. Coaching kan waardevol zijn voor partners die aan het begin van hun relatie staan. Het kan hen helpen om sterke fundamenten te leggen, effectieve communicatie op te bouwen en eventuele mogelijke problemen proactief aan te pakken.

  4. Zelfs koppels die al langere tijd samen zijn, kunnen worden geholpen om nieuwe energie in hun relatie te brengen, om te gaan met veranderingen in hun leven en om eventuele vastgelopen patronen te doorbreken.

  5. Relatie coaching kan ook waardevol zijn voor individuen die moeite hebben met het aangaan of behouden van gezonde relaties. Het kan hen helpen bij het begrijpen van hun eigen behoeften, het identificeren van patronen die herhaaldelijk tot problemen leiden, en het ontwikkelen van vaardigheden om succesvolle relaties op te bouwen.

SEKSUELE EMPOWERMENT COACHING

Mijn expertise ligt op volgende gebieden:
- Seksuele zelfontdekking: Het ondersteunen bij het verkennen en begrijpen van eigen seksualiteit. Dit kan omvatten het helpen ontdekken van seksuele verlangens, het omgaan met schaamte of negatieve overtuigingen, zelfbeeld en het bevorderen van zelfacceptatie en zelfliefde.  
- Gender- en seksuele diversiteit: Het bieden van inclusieve en ondersteunende begeleiding aan klanten van alle genders en seksuele oriëntaties. Dit kan omvatten het bespreken van specifieke uitdagingen waarmee LGBTQ+-individuen mogelijk te maken hebben, zoals coming-out, genderidentiteit, seksuele oriëntatie en het bevorderen van seksuele gezondheid binnen de LGBTQ+ gemeenschap.
- Seksuele beleving: Begeleiding en advies over seksuele technieken, het verbeteren van seksuele prestaties en het vergroten van het genot. Dit kan betrekking hebben op zaken als erectiestoornissen, vroegtijdige zaadlozing, orgasmeproblemen, en het ontwikkelen van vaardigheden voor een bevredigend seksleven.

MANNENCOACHING

Als ervaren coach voor mannen bied ik jou een veilige en ondersteunende omgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te verkennen, uitdagingen aan te gaan en je volledige potentieel te ontdekken. Mijn coaching programma's zijn speciaal ontworpen om je te helpen een leven te creëren dat in lijn is met jouw diepste waarden en verlangens.

Als man sta je vaak voor unieke uitdagingen en druk in onze moderne samenleving. Het kan moeilijk zijn om evenwicht te vinden tussen werk, relaties, gezondheid en persoonlijke groei. Of je nu worstelt met het vinden van balans in je leven, het ontwikkelen van zelfvertrouwen, het verbeteren van je relaties, het beheersen van stress of het verkennen van nieuwe carrièremogelijkheden, coaching is een ideale manier om dit aan te pakken.

PRIJZEN

Coaching pakket 3u / 5u / 7u 

€250/ 410 / 570

Individuele sessie 60min

€85

Individuele sessie 90min

€125

VDAB Loopbaancheques (7u)

€80

Koppel sessie 120min

€180

De sessies kunnen live (Beernem) of online (ZOOM). Om het beste resultaat te behalen, raad ik een sessie per 2 à 3 weken aan. Zo heb je tijd tussen de sessies om de veranderingen stap voor stap toe te passen. De sessies worden binnen het jaar gehouden. Een coaching pakket is 1 jaar geldig.

Prijzen zijn excl 21% btw voor ondernemers en freelancers.

PROMO: bij aankoop van een coaching pakket of een pakket via VDAB cheques ontvang je kosteloos de online training "Grenzen, een absolute must" twv 35 euro.