EMPOWERMENT COACHING

UNLOCK YOUR SUPERPOWERS

Ben jij op zoek naar meer zelfvertrouwen, innerlijke kracht en persoonlijke groei? Als empowerment coach help ik mensen om hun volledige potentieel te ontdekken en te benutten.

Samen gaan we op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en talenten, en werken we aan het overwinnen van belemmerende overtuigingen en angsten. Door middel van persoonlijke gesprekken en oefeningen zul je leren om meer inzicht te krijgen in jezelf en je emoties, en zul je stap voor stap je zelfvertrouwen vergroten.

Of je nu worstelt met faalangst, perfectionisme, een laag zelfbeeld of andere uitdagingen, ik ben er om je te ondersteunen en aan te moedigen. Samen zullen we werken aan het creëren van een krachtige mindset en een positieve levenshouding, zodat jij vol vertrouwen en energie je doelen kunt bereiken.

Als empowerment coach geloof ik dat iedereen het vermogen heeft om zijn of haar leven te transformeren. Met de juiste begeleiding en toewijding kun jij jezelf empoweren en een leven leiden dat voldoening, vrijheid en geluk brengt.

RELATIE COACHING

Relatie coaching werkt het beste als beide partners bereid zijn om deel te nemen en open te staan voor verandering. Enkele thema's die kunnen aan bod komen:

  1. Verbeteren van communicatie, het oplossen van problemen en het herstellen van emotionele verbinding.

  2. Zelfs als een relatie niet per se problematisch is, kan relatie coaching helpen bij het bevorderen van groei en ontwikkeling. Het kan helpen bij het versterken van verbondenheid, het vergroten van intimiteit en het stellen van gezamenlijke doelen.

  3. Coaching kan waardevol zijn voor partners die aan het begin van hun relatie staan. Het kan hen helpen om sterke fundamenten te leggen, effectieve communicatie op te bouwen en eventuele mogelijke problemen proactief aan te pakken.

  4. Zelfs koppels die al langere tijd samen zijn, kunnen worden geholpen om nieuwe energie in hun relatie te brengen, om te gaan met veranderingen in hun leven en om eventuele vastgelopen patronen te doorbreken.

  5. Relatie coaching kan ook waardevol zijn voor individuen die moeite hebben met het aangaan of behouden van gezonde relaties. Het kan hen helpen bij het begrijpen van hun eigen behoeften, het identificeren van patronen die herhaaldelijk tot problemen leiden, en het ontwikkelen van vaardigheden om succesvolle relaties op te bouwen.

Ik zat serieus onder de modder toen ik bij jou aanklopte. Ik was mezelf onderweg kwijtgeraakt. Ik was niet meer de persoon van vroeger. Jij leerde mij dat het gewoon een hele dikke laag modder was die er doorheen de jaren was bijgekomen en samen zochten we een manier om beetje per beetje de modder af te schudden en terug positief in het leven te staan.

Tijdens de sessies kon ik helemaal mezelf zijn, geen vooroordelen of schuine blikken. Het deed me goed om te weten dat ik als persoon GENOEG was. Een dikke dankjewel Perla voor de wijze woorden en inzichten. Ik heb nog een lange weg te gaan maar dankzij jouw vertrouwen in mij kom ik er wel. (L.)
Bedankt voor je steun, je inzet, je appreciatie, al bijna 3 jaar heb je mij gesteund door alles heen . Voel me dik ok met mezelf. (P.)

PRIJZEN

Coaching traject 5u of 7u 

€430 of 585

Online sessie 30min

€50

Individuele sessie 60min

€90

Individuele sessie 90min

€130

Koppelsessie 120min

€190

Loopbaanbegeleiding via VDAB loopbaancheques (7u)

€90

De sessies kunnen live (Beernem) of online. Om het beste resultaat te behalen, raad ik een sessie per 2 à 3 weken aan. Zo heb je tijd tussen de sessies om de veranderingen stap voor stap toe te passen. 

De geldigheidsduur van het coaching pakket bedraagt maximaal één jaar vanaf de datum van aankoop. In het geval van stopzetting van het pakket door de klant, wordt het bedrag niet terugbetaald. Daarnaast wordt vermeld dat indien een klant een sessie annuleert op de dag van de afspraak, de sessie als uitgevoerd wordt beschouwd en het tarief voor de sessie wordt aangerekend.

Prijzen zijn excl 21% btw voor ondernemers en freelancers.

Dankzij jou heb ik de A. gevonden die ik echt ben en al altijd wilde zijn. Je hebt mij nooit gepusht. Altijd mijzelf op ontdekking laten gaan om uit te vissen waar ik heen moet. En nu ... ik ben zo GELUKKIG! Ook mede dankzij jou! Voor altijd een belangrijke plek in mijn hart. (A.)