LIFE COACHING

In een kort traject werken we samen aan blijvende verandering en jouw nieuw leven. Mijn expertises zijn zelfliefde, innerlijke rust & kracht, zelfvertrouwen, assertiviteit, relaties en narcisme. Andere topics zijn uiteraard ook bespreekbaar. 

Ik coach volwassenen en jongeren (vanaf 12j). 

Om het beste resultaat te behalen, raad ik 1 sessie per 2/3 weken aan. Zo heb je tijd om de veranderingen stap voor stap in jouw leven te integreren.

Wees van harte welkom in mijn coaching praktijk in Beernem (live, online of tijdens een boswandeling). 

Hieronder een overzicht van mijn specialisaties met extra info en video's (even klikken op de afbeelding):

Klanten vertellen

B. 

"Jouw warme aanpak is precies wat ik nodig heb. Doelgericht, vol kennis, duidelijk en direct, de juiste woorden op het juiste moment... ik voelde mij ook direct op mijn gemak. Onze gesprekken doen mij nadenken, halen me over de streep om uit mijn vertrouwde wereldje te stappen, geven mij nieuwe inzichten en voelen aan als nieuwe energie! Een warme, oprechte dank je wel, Perla!" 

S.

Wie ben ik ? Wat wil ik ? Hoe stap ik door het leven ? Om het gesproken woord kracht te geven : hoe stap ik in alle eenvoud , doelbewust en zelfzeker door het leven ? Geen personage zijn die anderen voorschotelen maar DE ECHTE S. . Dankjewel Perla om me in mijn kracht te zetten. Ik zal zeker mensen inspireren om die wegwijzer te vinden. "