en

"Coaching is a collaborative solution focused and result oriented process." 

(Jay Shetty Certification School)

TRANSFORMATIE SESSIES

MAXIMALE UPGRADE

THRIVE TOGETHER

LOVE UNLIMITED

JOB COACHING

FAQ

1. Wat doet een coach precies?

Een coach is er voor jou als je vastloopt in je leven of werk. Hij of zij luistert naar je verhaal, stelt vragen en samen komen jullie tot inzichten die je verder helpen. Een coach is geen therapeut, maar wel iemand die je helpt om problemen op te lossen en doelen te bereiken. Het kan zijn dat je vastzit in je werk of privéleven, of dat je niet weet wat je volgende stap moet zijn.

Een empowerment coach helpt mensen om hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te vergroten, hun persoonlijke doelen te identificeren en te bereiken, en hun potentieel te maximaliseren. Dit kan gericht zijn op verschillende aspecten van iemands leven, zoals carrière, relaties, persoonlijke ontwikkeling en meer.

Als klant kies je voor een coach op basis van Know - Like - Trust.

2. Wanneer ben ik toe aan een coach?

Het is niet erg om hulp te vragen aan een coach, we zitten allemaal wel eens vast in het leven. Het kan fijn zijn om even met iemand te praten die je niet kent, die je niet oordeelt en die jou helpt om inzichten te krijgen.

3. Voor wie is coaching geschikt?

Veel mensen denken dat een coach alleen voor 'problematische' mensen is, maar dat is absoluut niet waar! Coaching is er voor iedereen die zijn of haar doelen wil bereiken. Het maakt niet uit of je vastzit in je werk of privéleven, iedereen kan wel wat hulp gebruiken om nieuwe resultaten te bereiken.