en

LOVE UNLIMITED
~VIND DE PARTNER DIE BIJ JOU PAST~

WAT IS HET

LOVE UNLIMITED is een exclusief coaching programma en handleiding voor het vinden van de liefde. Maak je rugzak leeg en vul hem met de ware liefde. Een traject vol zelfreflectie, bruikbare tools en aha-momenten die jou helpen om je eindpartner te vinden.

VOOR WIE

Dit 1:1 programma is voor elke single (m/v) die bereid is om op zelfonderzoek te gaan, zichzelf klaar te maken voor de liefde en zichtbaar te zijn met een hernieuwde wijsheid. "Zou jij op date gaan met jezelf?" is de vraag die jou in dit traject zal doen nadenken en actie ondernemen.

INHOUD

Dit 3-maand programma is opgebouwd uit 4 grote thema's: wie ben jij? wie is hij/zij?, hoe kan je succesvol daten (lees: ont-moeten) en hoe ontwikkel en onderhoud je een nieuwe relatie? 

We werken 3 maanden samen, waarin je een concreet plan opbouwt naar je liefdesleven. Elke week kom je steeds dichter het het leven waar jij zo naar verlangt. 

We gaan samen bekijken welke blokkades je nog voelt en maken een plan op over hoe je ze kan oplossen. Door nieuwe inzichten ga je leren het verleden los te laten en je open te stellen voor een nieuwe liefde. "De partner die je vindt, is meestal niet de partner die je zoekt."  

Dit persoonlijk traject bestaat uit:
- 6 x 1u sessies (live of online) 
- 3 inspiratie video's waar je stap voor stap aan de slag gaat met zelfonderzoek
- een door mij geschreven dating profiel dat werkt en resultaat boekt
- een digitaal werkboek met oefeningen en tips 

+ CADEAU: het nieuwste boek van Jay Shetty "8 regels van de liefde" 

HOE INSCHRIJVEN

Elke single is van harte welkom. Leeftijd speelt geen rol. Liefde is op elk moment te vinden en te ontdekken.

Via onderstaande form kan je je inschrijven. Ik contacteer je binnen 48u voor een kort kosteloos telefonisch gesprek om kennis te maken en of jij nog vragen hebt. Je kiest na dit gesprek of je wil instappen of niet.

Prijs: 999 euro

LOVE UNLIMITED is voor jou als je:
- graag geholpen en begeleid wil worden
- bereid bent om dingen op een andere en bewustere manier te doen
- tijd en energie wil investeren
- echt aan de slag wil en niet langer wil afwachten
- klaar bent voor die nieuwe liefde
- wil investeren in jouw toekomst

Inspiratie video's

Waarom trekken we "foute" partners aan?

In deze video van 10 minuten ga ik in op dit populaire thema. Waarom trekken we foute partners aan, te bekijken via mijn Youtube kanaal.

Narcisme onder de loepe

Welkom op deze 90min video over narcisme. Komen aan bod: wat is narcisme, kenmerken, narcistische technieken en de weg naar herstel.

De vijf liefdestalen

Je hebt er misschien weleens van gehoord: de vijf talen van de liefde. Vijf verschillende manieren voor het uiten van liefde. In deze video leg ik ze uit en hoe je ze kan toepassen.