en

CHANGE CHAMPIONS
~LEID MET KRACHT IN EEN VERANDERENDE WERELD

In een wereld die voortdurend evolueert, is het cruciaal voor leiders om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en hun organisaties naar succes te leiden. Ons coachingprogramma is speciaal ontworpen om leiders te ondersteunen bij het ontwikkelen van de nodige vaardigheden, mindset en veerkracht om effectief om te gaan met verandering.

Of het nu gaat om technologische vooruitgang, marktverstoring, groeiende concurrentie of andere uitdagingen, dit programma helpt u om verandering te omarmen als een bron van mogelijkheden en groei. We geloven dat verandering de perfecte voedingsbodem is voor leiderschapstransformatie.

Met het lanceren van een werkbaarheidscheque willen de Vlaamse Regering en de Vlaamse sociale partners organisaties uit de profit- en social profitsector ondersteunen en versterken om een versnelling hoger te schakelen op het vlak van werkbaar werk. Inzetten op werkbaar werk is immers een win-win voor werkgevers en werknemers.

Hoe kunt u de kosten financieren?
Op de totale kost van de factuur wordt een vereiste eigen inbreng van 40% berekend. Dit betekent dat een organisatie 40% van de gemaakte kosten zelf moet dragen en dat 60% in aanmerking komt voor subsidiëring. Dit voor ingediende aanvragen tijdens de periode 1 januari 2023 tot en met 30 november 2023. De subsidie bedraagt max 10 000 euro.