en

"Ten gevolge van hevige angstaanvallen werd mijn dochter vorig jaar opgenomen in de psychiatrie. Na enkele maanden was de behandeling ten einde en moest zij zelf haar plan trekken, genezen of niet. Vanaf toen werd zij gecoacht door Perla. Wat een levensreddende oplossing. Perla heeft haar opnieuw de zin in het leven leren kennen. Ze heeft haar gemotiveerd om te stoppen met de antidepressiva. Ze is opnieuw gestart in school. Ze bouwt haar sociale contacten weer op. Kortom, ze herleeft. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar ik Perla ben. Dankbaar dat mijn dochter er opnieuw "is"."

"De individuele verdieping na de workshop 'Zelfvertrouwen en assertiviteit' was heel waardevol om samen aan de slag te gaan met hetgeen aan bod kwam in de workshop. Ideale aanvulling die me een heel stuk verder bracht in mijn zelfontwikkeling. Bedankt Perla voor de inzichten en het duwtje in de rug."

"Perla heeft de gave om de kern van het "probleem" er uit te halen. Zo heeft ze mij na elke sessie weten te overtuigen (lees: empoweren) om gerichte stappen te ondernemen. Niet omdat ze mij die opdracht gaf, maar omdat ik zelf telkens vol energie naar buiten ging en concreet met mezelf aan de slag ging. Na 5 sessies sta ik klaar om mijn eigen zaak op te starten terwijl mijn plannen voordien heel vaag waren. Als je last hebt van faalangst, perfectionisme en weinig zelfvertrouwen, dan is Perla jouw coach!"

"Ik wil je bedanken, want het is opmerkelijk hoe ver ik ondertussen gekomen ben. Drie jaar is het nu wellicht dat ik aan de grond zat en dat ik stevige processen ben doorgegaan. Een jaar later was het terug prijs, maar er opnieuw doorgekomen met behulp van jouw advies. Het was een bumpy ride, maar alles heeft geleid tot waar ik nu mee bezig ben en dat is iets dat ik nooit had gedaan als ik niet kon op ontdekking gaan in mezelf. Veel blessings en dank je wel, Perla."

"Perla, ik ben je zo dankbaar voor het begeleiden van mijn twee tienerdochters. Je energie en aanpak is oprecht en puur. Mijn dochters voelden zich onmiddellijk op hun gemak bij jou en bovenal, ze voelen zich gesteund, begrepen en geholpen. Ze vinden je een super toffe én heel cool. Een dikke dikke merci, je bent goud waard! "

"Wie ben ik ? Wat wil ik ? Hoe stap ik door het leven ? Om het gesproken woord kracht te geven : hoe stap ik in alle eenvoud , doelbewust en zelfzeker door het leven ? Geen personage zijn die anderen voorschotelen maar DE ECHTE S.. Ik stuurde Richard de Postduif met een aangetekend schrijven naar het Universum. Om een life coach op mijn weg te toveren !!! Ik had er alle vertrouwen in en was dankbaar. Een bepaalde wegwijzer bracht me bij Perla. Niet enkel een wijze dame maar ook een Godsgeschenk. Dankjewel Perla om me in mijn kracht te zetten. Ik zal zeker mensen inspireren om die wegwijzer te vinden. "

"Heb er even over nagedacht om kort samen te vatten wat het zelfliefde traject met mij gedaan heeft, maar hier komt het: Perla, je hebt me geholpen om mijzelf terug te vinden. Ik merk dat ik dankzij jouw tips en begeleiding terug durf opkomen voor mezelf en besef dat ik er gerust mag zijn! Waarvoor mijn oprechte dank! "

"Een nieuwe weg, een nieuwe keuze, een nieuw begin. Voor mij persoonlijk gaf coaching een objectieve kijk op verschillende zaken. De gesprekken zijn zeer open en gestructureerd. Steeds tips en tricks om op terug te vallen. Met een ervaringsdeskundige als Perla alleen maar positieve gevolgen. Topcoach!!"


"Perla is bij de beste coaches die ik ooit mocht ontmoeten. Klare en duidelijke taal zijn zeker haar sterkste punten." 


"Jouw warme aanpak is precies wat ik nodig heb. Doelgericht, vol kennis, duidelijk en direct, de juiste woorden op het juiste moment... ik voelde mij ook direct op mijn gemak. Onze gesprekken doen mij nadenken, halen me over de streep om uit mijn vertrouwde wereldje te stappen, geven mij nieuwe inzichten en voelen aan als nieuwe energie! Een warme, oprechte dank je wel, Perla!"

"Jouw workshop over innerlijke kracht blijft doorspelen/doorgroeien in mijn gedachten...vitamines voor de ziel...op moeilijke momenten alsof een stemmetje mij telkens weer inspireert om te geloven in de eigen kracht "ik kan dit aan". Dankjewel voor de schitterende workshops."

"Hallo Perla, ik vind je YouTube kanaal echt goed. Ik heb al naar een paar meditaties en podcasts geluisterd en die geven me rust." 

"Bedankt voor de hele boeiende lessen, de steun, de bevestiging (die ik blijkbaar nodig had), de zaadjes die gepland zijn in mijn hoofd en vooral bedankt om het terugvinden van mijn passie. Ik was door de jaren heen vergeten waarom ik ooit bachelor in de psychologie studeerde: nl. mensen helpen." (opleiding Burnout Coach). 

Wil jij jouw ervaring delen? Een recensie wordt oprecht gewaardeerd en anoniem gepost.