en

COMING SUMMER 2023

THE SCHOOL OF EMPOWERMENT

~UNLOCK YOUR LIMITLESS POTENTIAL~


WELKOM!

De online cursussen helpen je krachtiger en zelfverzekerder te worden, en inspireren om de controle over je eigen leven te nemen. Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, jezelf in vraag stelt of je je potentieel wel benut, of simpelweg meer wilt bereiken in je persoonlijke en professionele leven, deze cursussen bieden een verscheidenheid aan tools en strategieën om je te helpen groeien.

In deze cursussen zul je leren hoe je jezelf kunt empoweren door middel van verschillende aspecten zoals zelfbewustzijn, communicatievaardigheden, time-management en besluitvorming. Daarnaast zullen we je helpen om je eigen waarden en overtuigingen te identificeren en te gebruiken als leidraad voor je leven. Je zult leren hoe je je eigen grenzen kunt stellen, hoe je beter om kunt gaan met stress en tegenslagen, en hoe je jezelf kunt motiveren om je doelen te bereiken.

Deze online academy is voor iedereen die zijn of haar persoonlijke kracht wil vergroten en meer controle wil krijgen over zijn/haar eigen leven. Het biedt een gestructureerd leertraject met talloze praktische tips, oefeningen en voorbeelden, zodat je in staat zult zijn om jezelf te empoweren en te groeien op jouw eigen tempo en manier.

Dus, als je klaar bent om jezelf te ontwikkelen en de controle over je eigen leven te nemen, dan ben je op de juiste plek. Ik zijn blij dat je erbij bent en ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze transformerende reis.

HET AANBOD

Ik ben er trots op om een breed scala aan empowerment cursussen en worksheets aan te bieden die zijn ontworpen om je te helpen groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Hieronder vind je een greep uit het aanbod:

  1. Zelfvertrouwen vergroten: Leer hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten, zodat je beter in staat bent om je doelen te bereiken en met uitdagingen om te gaan.

  2. Communicatievaardigheden verbeteren: Leer hoe je effectief kunt communiceren, zodat je betere relaties kunt opbouwen en je doelen beter kunt bereiken.

  3. Persoonlijk leiderschap: Leer hoe je je eigen leven kunt leiden en hoe je je eigen leiderschapskwaliteiten kunt ontwikkelen om je doelen te bereiken.

  4. Time-management: Leer hoe je je tijd beter kunt beheren, zodat je meer gedaan krijgt en minder stress ervaart.

  5. Omgaan met tegenslagen: Leer hoe je met moeilijke situaties kunt omgaan en hoe je positief kunt blijven wanneer het leven uitdagend wordt.

  6. Grenzen stellen: Leer hoe je je eigen grenzen kunt stellen en hoe je beter kunt opkomen voor jezelf.

  7. Stress-management: Leer hoe je stress kunt verminderen en hoe je meer ontspannen kunt zijn, zodat je beter in staat bent om te presteren.

  8. Besluitvorming: Leer hoe je betere beslissingen kunt nemen, zodat je meer succes kunt hebben in je persoonlijke en professionele leven.

Dit zijn slechts enkele van de cursussen. Elke maand komt er nieuwe content bij. De cursussen zijn kort van duur en richten zich op specifieke onderwerpen binnen empowerment. Ze bieden een snelle manier om nieuwe vaardigheden te leren en kennis op te doen.  

HOE KAN IK ME ABONNEREN?

1/ Klik op REGISTREREN in het hoofdmenu.
2/ Vul het online formulier in.
3/ Je ontvangt per email een betalingsverzoek/factuur. Graag betalen binnen 7 dagen.
4/ Na ontvangst van de betaling wordt jouw lidmaatschap geactiveerd voor 1 jaar. Je hebt toegang tot alle beschikbare cursussen. Er wordt maandelijks nieuwe content toegevoegd.
5/ Je ontvangt een bevestigingsmail met login en passwoord.
6/ Klik op LOGIN in het hoofdmenu en vul je login en passwoord in.
7/ Start met de cursus die jij verkiest.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met mij via het contactformulier. Ik sta voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste beslissing voor je persoonlijke groei en empowerment.