GRENZEN, EEN ABSOLUTE MUST

 LEER OP EEN ASSERTIEVE EN VERBINDENDE MANIER NEE ZEGGEN

We hebben allemaal wel eens te maken gehad met uitdagingen die voortkomen uit het niet duidelijk stellen van onze grenzen. Of het nu gaat om werkgerelateerde situaties, familierelaties, vriendschappen of zelfs onze eigen persoonlijke doelen, het is van cruciaal belang om te begrijpen hoe grenzen ons welzijn beïnvloeden en ons vermogen om het leven ten volle te leven.

De online mini-cursus "Grenzen, een absolute must" is ontworpen om je de nodige tools en inzichten te bieden om gezonde grenzen te stellen en te handhaven in elke levenssituatie. In deze 30minuten durende videotraining zul je ontdekken hoe je:

  1. Zelfbewustzijn ontwikkelt: Leer te herkennen wanneer je grenzen worden overschreden en ontdek de emotionele en mentale signalen die je waarschuwen voor potentiële problemen.

  2. Effectief "Nee" zegt: Ontdek de kracht van een assertieve communicatie, zodat je zonder schuldgevoelens nee kunt zeggen wanneer dat nodig is, terwijl je tegelijkertijd respectvol blijft.

  3. Innerlijke kracht versterkt: Leer je zelfvertrouwen te vergroten en leer hoe je jezelf kunt beschermen tegen energiezuigers en negatieve invloeden.

  4. Gezonde relaties opbouwt: Ontwikkel sterkere, authentieke en meer vervullende relaties door wederzijds respect en begrip.

  5. Balans vindt in het leven: Ontdek hoe het stellen van grenzen je helpt om je tijd en energie effectiever te beheren, zodat je meer ruimte hebt voor zelfzorg en persoonlijke groei.

Het beste van alles is dat je deze cursus kunt volgen op je eigen tempo en op het moment dat het jou het beste uitkomt. Geen druk, geen strakke deadlines.

Dus, ben je er klaar voor om de regie over je leven te nemen en krachtige, gezonde grenzen te creëren die je helpen om te bloeien? Schrijf je dan nu in voor deze online cursus en zet de eerste stappen naar vrijheid, zelfvertrouwen en persoonlijke voldoening.

Prijs: 25 euro. De prijs is excl 21% btw voor ondernemers en freelancers.

Bestellen doe je door 25 euro te storten op BE26 9731 7018 6029 tav B-Awesome met vermelding "Cursus Grenzen". Na betaling ontvang je de cursus via email.

Hallo Perla, ik heb de cursus doorgenomen. Het was heel leerrijk en herkenbaar. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te volgen via de presentatie en jou tezelfdertijd te horen spreken. Ik heb goed kunnen nadenken en noteren. Mama heeft trouwens ook een stukje kunnen horen. Ze vindt je een onderlegd persoon. Ik zei "ja dat is Perla, ze is gewoon dé top!" (F,)