VAN ZELFTWIJFEL NAAR ZELFLIEFDE

HOE JOUW INNERLIJKE CRITICUS AANPAKKEN

Heb je ooit het gevoel gehad dat er een stem in je hoofd is die je constant bekritiseert? Die je vertelt dat je niet goed genoeg bent, dat je faalt, dat je het niet waard bent? Je bent niet de enige! We hebben allemaal te maken gehad met onze innerlijke criticus, die vaak de grootste saboteur van ons zelfvertrouwen en geluk kan zijn.

De online cursus "Van zelftwijfel naar zelfliefde" is ontworpen om de kracht vinden om jouw innerlijke criticus te temmen en je leven te transformeren. Wat kun je verwachten van deze 30min durende videocursus?

  1. Zelfbewustzijn en Identificatie: We zullen leren hoe we onze innerlijke criticus kunnen herkennen, begrijpen en onderscheiden van onze eigen stem.

  2. De oorsprong van je innerlijke criticus: Ontdek waar je innerlijke criticus vandaan komt en waarom het zo invloedrijk is in je leven. Begrijp de diepgewortelde overtuigingen en patronen die het in stand houden.

  3. Krachtige mindset technieken: Leer effectieve technieken om je negatieve gedachten om te buigen naar positieve, ondersteunende overtuigingen. Ontdek hoe je een veerkrachtige mindset kunt ontwikkelen die je door uitdagingen heen draagt.

  4. Zelfliefde cultiveren: Leer hoe je vriendelijkheid en begrip naar jezelf kunt tonen, zelfs als je fouten maakt.

  5. Praktische oefeningen: Deze cursus is niet alleen gebaseerd op theorie, maar biedt ook praktische oefeningen en opdrachten om de geleerde concepten in je dagelijks leven toe te passen.

Het beste van alles is dat je deze cursus kunt volgen op je eigen tempo en op het moment dat het jou het beste uitkomt. Geen druk, geen strakke deadlines.

Dus, ben je klaar om jouw inner criticus te temmen? Schrijf je dan nu in voor deze online mini-cursus en zet de eerste stappen naar een empowered leven en innerlijke vrijheid.

Lanceerprijs: 25 euro (te bestellen vanaf eind oktober 2023)