Laat je inspireren...

Welkom bij deze 7-daagse mini-cursus over zelfliefde. Een gratis audioreeks met thema's zoals aandacht voor jezelf, positieve mindset, assertiviteit, zelfbeeld, loslaten, dankbaarheid en dienstbaarheid. Een innerlijke reis naar rust, vertrouwen en geluk.

Ik geef geregeld workshops over diverse thema's. Zijn al aan bod gekomen: Vergroot je innerlijke kracht, Narcisme en Zelfliefde. Vanaf 2021 worden er betalende online workshops georganiseerd. De eerste is op zondag 3 januari: Relax met Stress

Meditatie is een concentratieoefening om inzicht te verkrijgen en de geest te versterken.  Ontdek mijn geleide meditaties op YouTube.

Drie dagen, drie gratis video's over geluk. Wees welkom op deze Happiness Challenge via YouTube.

Welkom bij Deel 1 van mijn 2-delige online workshop over bindings - en verlatingsangst. Deel 1 gaat over Omgaan met bindingsangst. Wat is het? Kenmerken? Oorzaken en stappenplan. Bindingsangst is de angst om jezelf te verliezen in een relatie, de angst voor afhankelijkheid.

Welkom bij Deel 2 van mijn 2-delige online workshop over bindings - en verlatingsangst. Deel 2 gaat over Omgaan met verlatingsangst. Wat is het? Kenmerken? Oorzaken en stappenplan. Verlatingsangst is de angst de andere te verliezen, de angst voor onafhankelijkheid.

In video's van 10 minuten geef ik advies of info rond een vraag of topic. Dit kan eerder welk levensthema zijn. De video's zijn te bekijken en beluisteren via mijn YouTube kanaal.