Laat je inspireren door deze korte video's over diverse thema's in een prachtige natuursetting.

Welkom op deze video over narcisme. Komen aan bod: wat is narcisme, kenmerken, narcistische technieken en de weg naar herstel. 

Vergroot je innerlijke kracht met tips & tricks die makkelijk toepasbaar zijn.

Een audioreeks met thema's zoals aandacht voor jezelf, positieve mindset, assertiviteit, zelfbeeld, loslaten, dankbaarheid en dienstbaarheid. Een innerlijke reis naar rust, vertrouwen en geluk.

Meditatie is een concentratieoefening om inzicht te verkrijgen en de geest te versterken.  Ontdek mijn geleide meditaties op YouTube.

Drie dagen, drie gratis video's over geluk. Wees welkom op deze Happiness Challenge via YouTube.

Welkom bij Deel 1 van mijn 2-delige online workshop over bindings - en verlatingsangst. Deel 1 gaat over Omgaan met bindingsangst. Wat is het? Kenmerken? Oorzaken en stappenplan. Bindingsangst is de angst om jezelf te verliezen in een relatie, de angst voor afhankelijkheid.

Welkom bij Deel 2 van mijn 2-delige online workshop over bindings - en verlatingsangst. Deel 2 gaat over Omgaan met verlatingsangst. Wat is het? Kenmerken? Oorzaken en stappenplan. Verlatingsangst is de angst de andere te verliezen, de angst voor onafhankelijkheid.

In deze video van 10 minuten ga ik in op dit populaire thema. Waarom trekken we foute partners aan, te bekijken via mijn Youtube kanaal.

Vandaag hebben we het over de grootste levenskracht die er is: de liefde en in het bijzonder de 5 liefdestalen.

Hoe ga je om met overprikkeling? In deze video geef ik enkele tips.

Waar dankbaarheid stroomt, is geen ruimte voor negatieve gedachten. Dankbaar zijn voor nu, voor wat er is... het blijft een krachtige manier om positiever te leven.