KALMEER JE ZENUWSTELSEL

 FREE ONLINE MASTERCLASS OVER INNERLIJKE RUST

Ontdek de kracht van innerlijke rust en kalmeer je zenuwstelsel tijdens deze boeiende online masterclass. In slechts één uur zul je essentiële technieken en inzichten leren om je zenuwstelsel effectief te kalmeren en een staat van diepe ontspanning te bereiken.

Wat je kunt verwachten:

  • Inzicht in het zenuwstelsel: Leer over de werking van het zenuwstelsel en ontdek hoe het verbonden is met je stressniveaus en emotionele welzijn. We zullen dieper ingaan op de impact van stress op je lichaam en geest, en waarom het zo belangrijk is om je zenuwstelsel te kalmeren.
  • Praktische tips: Ontdek effectieve technieken en oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse routine. Van ademhalingsoefeningen en meditatie tot mindfulness en lichaamsbewustzijn, je zult waardevolle tools ontvangen om je innerlijke rust te bevorderen.

De masterclass is interactief en biedt ruimte voor betrokkenheid en uitwisseling met mededeelnemers. Je zult de kans hebben om ervaringen te delen, te leren van anderen en vragen te stellen.

Datum: maandag 7 augustus 2023
Tijd: 19.30u tot 20.30u
Locatie: Online via Zoom (geen replay beschikbaar)

Schrijf je in door jouw emailadres in te vullen. Je ontvangt een mailtje met de Zoom link.