en

en-Ga eens voor een foute m/v

13/11/2022

Word eens stapelverliefd op de persoon die geen interesse heeft in wie jij bent, wat jouw ambities zijn in het leven of die geen rekening met je houdt. Iemand die niet over jullie toekomst praat. Hij/zij die niet wil tonen dat jullie een koppel zijn. Iemand die jouw ouders en vrienden niet wil ontmoeten, iemand die liever met vrienden of vriendinnen op stap gaat en jou thuis laat wachten. Iemand die geen berichtje stuurt als hij/zij thuis is. Iemand die nooit een compliment geeft. Jij, verliefd als je bent, zal denken dat je hem of haar kan veranderen. Als jij maar lief, attent en geduldig genoeg bent. Er is wel overal iets... Zeg je dan tegen jezelf. Verdriet, woede en angst zullen je beste vrienden worden.

Tot op een dag ...de relatie voorbij is. Je zal eerst triest zijn, je gebruikt voelen en nadien kwaad dat je je hebt laten vangen. Tot op een dag ...je wakker wordt en geen pijn meer voelt. Hij/zij geraakt in de vergetelhoek en jij bent genezen. Genezen van het vallen voor emotioneel onbereikbare types. Je beseft hoe slecht, ongewaardeerd en ongezien je je gevoeld hebt al die tijd en dat je dit nooit meer wil meemaken.

Dat is het moment dat je zal weten wat je wel wil in een relatie en niet meer voor minder zal gaan. Soms moet je eens diep gaan in het leven om erachter te komen wat je echt wil.