(Her)ontdek je inner godddess

10-02-2023

Mijn advies aan alle vrouwelijke lezers: toon je zachte vrouwelijke kant! Mannen houden van vrouwelijkheid. Mannen houden van vrouwen die hen toch ook een beetje nodig hebben en die hen de man laten zijn.

Ik hoor jullie al denken: "we zijn mannelijker geworden als vrouw omdat veel mannen te vrouwelijk zijn en omdat we moeten gewapend zijn in een mannenwereld."

Wees trots op wat je bereikt hebt, wees fier op je zelfstandigheid, op je huis dat je zelf gekocht hebt, op je sterktes maar gooi dat niet constant in een man zijn gezicht. "Ik heb geen man nodig om gelukkig te zijn, ik kan alles alleen ..." zal een man niet aantrekken. 

Omarm je innerlijke godin, wees speels en kwetsbaar. Steek je harnas en wapenarsenaal weg tijdens je privétijd. Het pakket van brains en beauty, maar in een vrouwelijk jasje zal elke good guy aantrekken. Een man die niet om kan met een krachtige madam in balans, is een onzekere macho man die liever een vrouw heeft die onderdanig is. Die hebben wij niet nodig. 

Daten is een jungle vandaag. Lastig, tijdrovend en soms weinig hoopgevend. Geef niet op.
Kijk eerst eens naar jezelf. Ben jij benaderbaar? Ben jij bewust van je eigen angsten en patronen? Ben je over je ex heen? Ben jij werkelijk klaar om te ontmoeten (hoor ik liever dan daten wegens minder geladenheid)? Indien ja, go for it.
Ga naar singles events, leer nieuwe mensen kennen vanuit je eigen interesses en hobby's, schrijf je in op een deftige datingsite en vooral, kom buiten.