LIFE COACH ADVANCED 

VERDIEP JE COACHING EXPERTISE 

LIFE COACH ADVANCED bouwt voort op de basisprincipes en vaardigheden uit de basisopleiding. Het is gericht op het verdiepen en verbreden van kennis, technieken en vaardigheden. De Life Coach BASIS of ervaring als coach zijn vereisten om deel te nemen aan deze opleiding.  

Wat je kan verwachten:

  1. Geavanceerde coachingsmodellen en -technieken: Verken diepgaandere coaching modellen en -technieken, zoals oplossingsgericht coachen, provocatieve coaching en mindfulness. Leer hoe je deze technieken effectief kunt toepassen in verschillende coaching situaties.

  2. Diepgaande communicatievaardigheden: Duik dieper in de communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor effectieve coaching, zoals krachtige vraagstelling, actief luisteren, het stellen van uitdagende vragen, het omgaan met weerstand en het bevorderen van reflectie en inzicht bij klanten.

  3. Geavanceerde gesprekstechnieken: Leer geavanceerde gesprekstechnieken die de diepte en kwaliteit van de coaching sessies kunnen vergroten. Dit omvat het hanteren van stiltes, het omgaan met emoties, het herkennen van verborgen overtuigingen en het stellen van empowerment vragen die de coachee uitdagen en stimuleren.

  4. De methodologie van buitengewone Life Coaches die snelle en grondige transformatie creëren door te coachen op vier niveaus: Je leert deze 4 domeinen kennen en verdiepen.

  5. Psychologie en menselijk gedrag: Verdiep de kennis van psychologische concepten en menselijk gedrag. Bestudeer onderwerpen zoals motivatie, emoties, persoonlijkheidstheorieën, overtuigingen, weerstand en veranderingsprocessen. Dit helpt bij het begrijpen van de interne processen van de klant en het faciliteren van effectieve verandering.

  6. Groep coaching & workshops: Leer hoe je effectief groep coaching kunt faciliteren en begeleiden. Bestudeer groepsdynamica, faciliteringstechnieken, conflictbeheersing en het creëren van een veilige en ondersteunende groepsomgeving.

  7. Marketing en branding als life coach: Verdiep de kennis van marketingstrategieën (online en offline, AI), branding en het uitbouwen van een bloeiende coaching praktijk met verschillende bronnen van inkomsten. Leer hoe je jezelf kunt positioneren als een expert en hoe je effectief kunt communiceren met potentiële klanten (workshops en lezingen geven).

Dus, als je klaar bent om je passie voor persoonlijke groei en het helpen van anderen om te zetten in een succesvolle carrière, nodig ik je uit om een kosteloos online kennismakingsgesprek te boeken om te kijken of dit aanbod iets voor jou is.