Je kan je carrière traject betalen met loopbaancheques van de VDAB. Jouw eerste loopbaancheque geeft recht op 4 uur loopbaanbegeleiding (40€), de tweede cheque op 3 uur loopbaanbegeleiding (40€). Dus slechts 80 euro voor 7u kwalitatieve coaching.

Hoe werkt het? Heel simpel.
1/ Kom jij in aanmerking voor loopbaancheques?

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel.
  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige. 
  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.

2/ Welke werkgerelateerde thema's bvb. kunnen aan bod komen? Het aanbod is breed.
- Werkbaar werk = in mijn huidige werksituatie heb ik te hoge werkdruk, stress, signalen van burn-out. 
- Relaties in de werkcontext = in mijn huidige werksituatie heb ik het moeilijk met (een) collega(s) of teamleider. 
- Job richting = ik wil weten welk werk en/of statuut (werknemer, zelfstandige) bij mij past en mij heroriënteren op de arbeidsmarkt.
- Zingeving = ik wil meer voldoening, plezier of uitdaging in mijn werk.
- Kwaliteiten-reflectie = ik wil weten wat mijn sterke en zwakke punten zijn en hoe hiermee best om te gaan.
- Motieven-reflectie = ik wil weten wat voor mij het belangrijkste is in mijn werk (waarden, interesse en drijfveren).
- Balans werk - privé = ik wil een beter evenwicht tussen mijn beroeps- en privéleven.
- Leiderschap = ik heb vragen rond promotie, demotie, leiderschap.
- Groei en uitdaging = ik wil ontdekken hoe ik mijn talenten/competenties beter kan inzetten.

3/ Vraag je gratis online intakegesprek aan.

Klanten vertellen

B. 

"Jouw warme aanpak is precies wat ik nodig heb. Doelgericht, vol kennis, duidelijk en direct, de juiste woorden op het juiste moment... ik voelde mij ook direct op mijn gemak. Onze gesprekken doen mij nadenken, halen me over de streep om uit mijn vertrouwde wereldje te stappen, geven mij nieuwe inzichten en voelen aan als nieuwe energie! Een warme, oprechte dank je wel, Perla!" 

S.

Wie ben ik ? Wat wil ik ? Hoe stap ik door het leven ? Om het gesproken woord kracht te geven : hoe stap ik in alle eenvoud , doelbewust en zelfzeker door het leven ? Geen personage zijn die anderen voorschotelen maar DE ECHTE S. . Dankjewel Perla om me in mijn kracht te zetten. Ik zal zeker mensen inspireren om die wegwijzer te vinden. " 

L.

"Iets meer dan twee jaar geleden kwam ik via een goede vriendin bij Perla terecht. Ik worstelde al mijn hele leven met de relatie met mijn narcistische moeder en daardoor ook met mezelf in relaties. Er was vooral bindingsangst aanwezig. Ook op professioneel vlak had ik het gevoel dat ik als verpleegkundige toe was aan een nieuwe uitdaging. Maar wat kun je als verpleegkundige nog gaan doen in deze maatschappij om je nuttig te maken? Het waren zoveel vraagstukken waar ik ondertussen, na heel wat sessies met Perla, een duidelijk zicht op heb gekregen. 

Als coach kan ze luisteren als de beste en heeft ze oog voor de kleine details in geval van gedragsverandering. Ze geeft je heel wat inzichten mee. Het zijn als het ware sleutels om deuren te openen naar daar waar je nog nooit bent geweest of naar daar waar je angst had om heen te gaan. Angst om uit je veilige comfortzone te treden. Perla heeft me de moed en kracht gegeven om mijn emotionele beerput te gaan leegmaken. Het is een verdomd zware taak waarvoor je je eigen verantwoordelijkheid moet nemen. Wanneer je oprecht opnieuw geluk wil vinden dan heb je daar zelf altijd een deel van in eigen handen. Jij bewandelde je oude pad en het is aan jou om te kiezen of je op dat oude pad blijft of kiest voor een nieuw omdat het oude je niet langer dient.Ik heb door haar geleerd wat zelfliefde is. Die essentie ontbrak in mezelf. Als het je ontbreekt aan zelfliefde dan is de kans op het slagen van een gezonde relatie zeer klein. Mezelf graag leren zien heeft me grenzen leren stellen. Het heeft me geleerd dat ik me mag verontschuldigen voor gemaakte fouten maar niet voor mijn gevoelens. Het heeft me getoond dat ik recht heb om ook eens te ontvangen en niet steeds altijd maar te geven om toch maar wat liefde te ontvangen, tot je uiteindelijk compleet uitgeput en leeg achterblijft. Zelfliefde heeft me dicht bij mezelf leren blijven en trouw doen blijven aan mijn waarden en normen. 

Het leerde me om mijn buikgevoel nog beter te gaan ontwikkelen en dat innerlijke kompas te gaan gebruiken in werk en privé relaties met mensen. Ook op liefdesvlak herken ik de rode vlaggen nu steeds sneller. Daar waar ik er vroeger zo blind voor was zie ik ze nu al van ver wimpelen en kan ik afstand nemen en kiezen voor mezelf. Ik kan er nu voor kiezen om alleen te blijven en best gelukkig daarmee te zijn. Wat niet wegneemt dat ik nog steeds hoop op een waardevolle relatie met een partner.k ben zo goed als de beste versie van mezelf kunnen worden. Het heeft bloed, zweet en zoveel tranen gekost maar door één persoon heb ik die kracht gevonden en wanneer ik ze bij tijd eens kwijt was kunnen hervinden. Dankjewel aan mijn persoonlijke cheerleader: Perla. Oprecht zoveel dank."