MAXIMALE UPGRADE SESSIE
~WORD WIE JE ECHT BENT~

Een maximaal leven bereik je niet door een hoop geld. Het gaat over de persoon die jij hoort te worden om alles aan te trekken wat je wilt in je leven. In deze 90min sessie leer je voluit JA zeggen tegen wat je wel wilt zodat je stap voor stap de persoon wordt die je hoort te worden om het succes aan te trekken dat bij je past.

Wat komt aan bod?
- waarom kosten sommige dingen energie en waarom geven andere dingen energie (GRENZEN).
- we kijken naar je kwaliteiten, naar wat je belangrijkste persoonlijkheidskenmerken zijn, maar ook naar valkuilen en angsten (HUMAN DESIGN).
- we kijken via jouw geboortedatum en -uur wat jouw levensdoel is en welke uitdagingen je dit jaar en de komende jaren mag verwachten (NUMEROLOGIE).
- hoe kan jij meer in je kracht gaan staan dankzij de nieuwe inzichten.
- ik geef je een digitaal reflectiewerkboek mee waarmee jij praktisch aan de slag kunt gaan.

Wat maakt een MAXIMALE UPGRADE uniek?
- numerologie biedt kansen om levenslessen te herkennen en te leren, waardoor je gelukkiger kunt leven. Numerologie gaat om de energie van getallen, zoals bijvoorbeeld de som van je geboortedatum.
- Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Hiermee helpt het je om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf.
- het werkboek inspireert jou om bewust te worden en om te gaan met kleine en grote fricties gedurende de dag. Dit kan gaan van vermoeidheid, tot kleine woordenwisselingen, tot regelrechte ruzie. Maar ook energielekken... Niet lekker in je vel voelen.

Hoe werkt het?
- via onderstaande form vraag je een sessie aan. Ik contacteer jou binnen 48u om een afspraak te plannen.
- je vult exacte geboortedatum, uur en plaats in zodat ik de rapporten kan voorbereiden. Zo verliezen we geen kostbare tijd tijdens de sessie.
- prijs: 222€ (excl 21% btw voor ondernemers).

Wil je nog verder groeien? Dan is het exclusieve "POTENTIAL UNLOCKED" iets voor jou. Een 1:1 VIP empowering coaching programma en handleiding voor jouw mooiste leven. Laat los wie je denkt te moeten zijn of wat je denkt te moeten doen. Leer JA zeggen tegen wat je écht wilt, wat je waard bent en wat je leven zin geeft om jouw volle potentieel te laten schitteren.