CREATE & DO MENTORSHIP

CREEER - DOE - GROEI 

Ben je een beginnende coach die klaar is om een bloeiende coaching praktijk op te zetten? Zoek je naar effectieve manieren om je doelgroep te bereiken en je online zichtbaarheid te vergroten? Wil je obstakels overwinnen die vaak voorkomen in coaching sessies en daadwerkelijk actie ondernemen?

In dit uitgebreide mentorship programma zal ik je ondersteunen bij het bouwen van een succesvolle coaching praktijk en je helpen groeien als professional.

Les 1: De basis leggen voor een succesvolle coaching praktijk 

Les 2: Definiëren van de ideale doelgroep en nichemarkt

Les 3: Effectieve marketingstrategieën voor coaches 

Les 4: Online zichtbaarheid en content creatie 

Les 5: Omgaan met obstakels in coaching sessies 

Les 6: Actie ondernemen en groeien als coach  

Dit mentorship programma is ontworpen om jou te inspireren, begeleiden en motiveren om uit de planning fase te stappen en daadwerkelijk actie te ondernemen in jouw coaching carrière.  

Ik nodig je graag uit voor een kosteloos online kennismakingsgesprek waarin we samen de mogelijkheden van dit programma kunnen verkennen en ontdekken hoe het jou kan helpen bij het opzetten van een succesvolle coaching praktijk.

Tijdens dit online gesprek krijg jij de kans om meer te weten te komen over het mentorship programma, de structuur en de onderwerpen die worden behandeld. Ik wil ook graag horen over jouw specifieke doelen, ambities en uitdagingen als beginnende coach, zodat we het programma kunnen afstemmen op jouw behoeften.

Wat kun je verwachten tijdens het kennismakingsgesprek?

  • Een gedetailleerde uitleg van de inhoud en doelstellingen van het mentorship programma.
  • De mogelijkheid om vragen te stellen en meer inzicht te krijgen in de unieke voordelen van dit programma.
  • Een open en ontspannen gesprek waarin we jouw persoonlijke doelen en verwachtingen kunnen bespreken.
  • Praktische informatie over de duur, planning en investering van het programma.
  • Mijn doel is om jou te helpen groeien als coach en ervoor te zorgen dat je niet vast blijft zitten in de planning fase. 

    Ben jij klaar om actie te ondernemen en jouw coaching praktijk naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en plan nu jouw gratis kennismakingsgesprek met mij in.