WHAT'S NEW?
Najaar 2023 

DRIEDAAGSE EMAIL CHALLENGE: DE GROTE ZELFBEELDBOOST

Ben je klaar om te werken aan een sterker en positiever zelfbeeld? Dan ben je op de juiste plek. Deze 3-daagse Zelfbeeld Boost Challenge is ontworpen om je te helpen je zelfbeeld te transformeren en meer zelfliefde te cultiveren.

Wat kun je verwachten:
Dag 1: Lichaamspositiviteit
Ontdek hoe je lichaamspositiviteit kunt omarmen en leer van jezelf te houden door inspirerende inzichten en praktische oefeningen.

Dag 2: Zelfbeeld en Sociale Media
Onderzoek de impact van sociale media op ons zelfbeeld en leer gezonde gewoonten aan om hiermee om te gaan. Ontdek hoe je je digitale leven kunt verbeteren voor een positiever zelfbeeld.

Dag 3: Zelfbeeld en Emotionele Intelligentie
Verken hoe emotionele intelligentie kan bijdragen aan een positiever zelfbeeld en betere relaties met waardevolle bronnen en oefeningen om je emotionele intelligentie te vergroten.

Deze challenge is volledig kosteloos en voor iedereen toegankelijk. Het enige wat je hoeft te investeren, is een beetje tijd en toewijding aan jezelf. We starten 30 september.

ONLINE MINI-CURSUS: "GRENZEN, EEN ABSOLUTE MUST"

De online cursus "Grenzen, een absolute must" is ontworpen om je de nodige tools en inzichten te bieden om gezonde grenzen te stellen en te handhaven in elke levenssituatie.

We hebben allemaal wel eens te maken gehad met uitdagingen die voortkomen uit het niet duidelijk stellen van onze grenzen. Of het nu gaat om werkgerelateerde situaties, familierelaties, vriendschappen of zelfs onze eigen persoonlijke doelen, het is van cruciaal belang om te begrijpen hoe grenzen ons welzijn beïnvloeden en ons vermogen om het leven ten volle te leven.  

Deze 30min durende videocursus kan je volgen op je eigen tempo en op het moment dat het jou het beste uitkomt.  Lanceerprijs (tot 30 september): 25 euro ipv 35 euro (excl 21% btw voor ondernemers en freelancers).

Bestellen doe je door 25 euro te storten op BE26 9731 7018 6029 tav B-Awesome met vermelding "Cursus Grenzen". Na ontvangst betaling ontvang je de videocursus per email.

COACHING PAKKET: "ALL YOU NEED IS LOVE" - geldig tot 7 oktober

Voel de kracht van liefde en verbondenheid als nooit tevoren met dit exclusieve coaching pakket - "All you need is Love". Dit pakket is speciaal ontworpen om jou te helpen diepere inzichten te krijgen in je relaties, emotionele behoeften en persoonlijke groei. Of je nu op zoek bent naar meer harmonie in je huidige relatie, beter wilt begrijpen hoe je hechtingsstijl je beïnvloedt, of gewoon wilt werken aan jezelf, dit pakket is jouw sleutel tot positieve transformatie.

🔍 Individuele Hechtingsanalyse: Begrijp hoe je je emotioneel aan anderen verbindt en ontdek waarom je reageert zoals je doet in verschillende relatiesituaties. Deze analyse legt de basis voor gepersonaliseerde begeleiding op maat.

🗣️ 3 Online Sessies: Duik in boeiende online coachingssessies die zijn afgestemd op jouw behoeften. Deze sessies bieden een veilige ruimte om te delen, te leren en te groeien, waarbij we je ondersteunen bij elke stap op je reis naar betere relaties.

🔄 Bonus Follow-up Sessie: Na het afronden van de online sessies bieden we een speciale follow-up sessie om je voortgang te evalueren en verdere begeleiding te bieden. Jouw groei en succes staan centraal, en ik wil ervoor zorgen dat je blijvende positieve veranderingen in je leven kunt implementeren.

📆 Flexibele Planning: Geen stress over planning! Je kunt dit coaching pakket bestellen tot 7 oktober 2023 en de sessies inplannen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. 

💖 Speciale Prijs: Dit geweldige coaching pakket wordt aangeboden voor slechts 240 euro in plaats van 350 euro. Een unieke kans om hoogwaardige begeleiding te ontvangen tegen een aanzienlijk lagere prijs. Investeer in jezelf en je relaties voor blijvende harmonie en vreugde.

Inschrijven doe je via info@perlavanbelle.be. Binnen 24u ontvang je een betalingsverzoek.