Trainingen voor organisaties

Zelf-Vertrouwen heeft te maken met mindset. Zelfvertrouwen is geloven in jezelf. Het is vertrouwen op je eigen mening, het geloven in jezelf en in je kunnen. Het bepaalt in sterke mate hoe je naar jezelf kijkt en hoe je met jezelf omgaat. Een gezonde dosis zelfvertrouwen maakt dat je betere prestaties kunt leveren, dat je je goed in je vel voelt, dat je zelfwaardering vergroot en dat je meer uitdagingen aandurft.

Door meer gevoel van eigenwaarde en zelfliefde creƫren we een gezondere leefomgeving en wensen dit ook voor anderen. Het mooie gevolg daarvan is dus dat we veel socialer worden.

Hoewel de ene persoon zelfzekerder lijkt dan een ander, heeft iedereen in zijn of haar leven wel een (aantal) moment(en) waarin onzekerheid naar boven komt en je eigenwaarde niet al te hoog is. Of het nu om een ontslag gaat van je baan, de breuk van een vriendschap of intieme relatie of een financiƫle stresssituatie; ons zelfvertrouwen en eigenwaarde kan af en toe best een zetje in de rug gebruiken.

Wil je jouw medewerkers een boost geven? Boek dan een training. Een halve/hele dag vol oefeningen en handige tips & tricks voor gelukkigere en productievere werknemers. 

Interesse? Contacteer mij via onderstaand formulier voor een gratis verkennend gesprek.