Coaching Pakketten. Gratis online intakegesprek.

Om het beste resultaat te halen, werk ik met trajecten/pakketten. Je werkt samen naar een doel en als coachee word je ondersteund en gechallenged via diverse tools en technieken. Het online intakegesprek voor een pakket is gratis. Sessies kunnen zowel live als online. De sessies worden ca. om de 3 weken ingepland.

Pakketten kunnen ook naar wens en op maat worden samengesteld. 

BONUS: Bij een aankoop van een pakket krijg je een workshop naar keuze GRATIS. Pakketten kunnen in termijnen worden betaald. Voorwaarde: de sessies worden binnen het jaar gehouden.

Annulatie van een pakket moet minstens 1 week op voorhand worden doorgegeven. Indien niet wordt er een kost aangerekend van 50% van het totaalbedrag. 

RELAX MET STRESS

NIEUW

Spanning, vermoeidheid en stress komen niet zomaar uit de lucht vallen. Deze factoren bouwen zich altijd in de tijd op. Door coaching houd jij de controle over deze factoren.

Komen o.a. aan bod: denkstijlen, G-schema, in gesprek met jezelf, prioriteiten stellen, innerlijke kracht ontwikkelen, energizers, ontspanningsoefeningen.

4 sessies (ca 1,5u per sessie), totaal 360 euro (incl 21% btw, excl btw ondernemers)

IK BEN UNIEK

BESTSELLER

Zelfliefde is het onvoorwaardelijk waarderen en aanvaarden van jezelf. Jezelf waarderen is een van de grootste geschenken die je jezelf kan geven "Ik ben goed genoeg".

Komen o.a. aan bod: feel good activiteiten, belemmerende overtuigingen, jezelf leren accepteren, perfectionisme loslaten, omgaan met energievreters, jouw sterktes en kwaliteiten ontdekken en zelfliefde activeren (meditatie, affirmaties, dankbaarheid en visualisatie oefeningen).

5 sessies (ca 1,5u per sessie) voor 450 euro (incl 21% btw, excl btw ondernemers)

BOOST JE ZELFVERTROUWEN

TIP

Geloven in je kunnen. Als je leeft met een gezonde dosis zelfvertrouwen, dan zal het makkelijker zijn om gelukkig te zijn.

Komen o.a. aan bod: zelfanalyse (sterktes, kwaliteiten en uitdagingen), rol van lichaamstaal, assertiviteitstraining, grenzen stellen, uitstelgedrag aanpakken en actieplan opstellen.

3 sessies (ca 1,5u per sessie) voor 270 euro (incl 21% btw, excl btw ondernemers)

HOE TREK IK DE JUISTE PARTNER AAN

BESTSELLER 

Gun jij jezelf een prachtig liefdesleven? Je liefdesleven is te leren en te creëren. Hoe word je een magneet voor anderen?

Komen o.a. aan bod: jouw hechtingsstijl (bindings/verlatingsangst), relatieverleden, belemmerende overtuigingen, mannelijke en vrouwelijke energie, jouw partnerkeuze, stappen naar verandering, contact leggen, actieplan om te gaan daten met persoonlijke follow up.

5 sessies (ca 1,5u per sessie), totaal 450 euro (incl 21% btw, excl btw ondernemers)

HOU ME VAST

EXCLUSIEF VOOR KOPPELS 

Jezelf kunnen zijn en jezelf kennen als individu én als partner binnen de relatie zijn voor mij de grootste sleutels naar liefdesgeluk.

Komen o.a. aan bod: welke bindingspatronen spelen er tussen jullie, jullie liefdestalen, kwetsbaarheid als sleutel tot intimiteit, magie van verbonden zijn, gepassioneerd partneren, liefdesleven bewaken tijdens de dagelijkse beslommeringen.

6 sessies (ca 2u per sessie), totaal 800 euro (incl 21% btw, excl btw ondernemers)

NOOIT MEER BURNOUT

     PREMIUM    

Het meest intense en transformerende coaching pakket voor wie een burnout heeft of stress en overspanningsverschijnselen heeft. Dit traject werkt zowel proactief als curatief. Ik werk volgens een 8-stappen plan, volledig gericht op herstel.

Ik gebruik mijn eigen ontwikkelde Butterfly Method. Een combinatie van diverse tools en technieken om inzicht te creëren in oa wie je bent, jouw uitdagingen, jouw energizers, jouw energielekken, jouw waarden, jouw belemmeringen en hoe je dit alles kan aanpakken. Dit in combinatie met herstel van energie en fysieke conditie (wandelen, yoga oefeningen), voedingsadvies, visualisatie en meditatie/mindfulness. Een transformatiepakket naar bewustwording, inzicht, kracht, focus en energie specifiek gericht naar burnout en boreout.

12 sessies (ca 1,5u per sessie), totaal 1100 euro (incl 21% btw, excl btw ondernemers)