Waar wacht je nog op?

Om het beste resultaat te halen, werk ik met trajecten/pakketten. Je werkt samen naar een doel en als coachee word je ondersteund via diverse tools en technieken. Het online intakegesprek (30min) voor een pakket is GRATIS. Sessies kunnen zowel live als online.

Pakketten kunnen ook naar wens en op maat worden samengesteld. Kunnen in termijnen worden betaald. Voorwaarde: de sessies worden binnen het jaar gehouden.

Annulatie van een pakket moet minstens 1 week op voorhand worden doorgegeven. Indien niet wordt er een kost aangerekend van 50% van het totaalbedrag. Annulatie op de dag zelf betekent aanrekening van volledig bedrag.

LEEF JOUW MOOISTE LEVEN

Transformeer jouw leven in 8 weken

Komen o.a. aan bod:
Wat zijn mijn persoonlijke waarden WIE BEN IK

Wat zijn mijn kwaliteiten en talenten WAT KAN IK

Hoe breng ik verandering aan in mijn leven WAT WIL IK

Kick-off call, 2u live coaching, 4 online sessies (30min), 4 boost emails, 2 gepersonaliseerde video's, onbeperkt vragen stellen per email

Prijs all in: 490€ (excl 21% btw ondernemers)

NARCISME ONTMASKERD

Overwin narcisme in een coaching traject van 3 of 5u coaching 

Komen o.a. aan bod: inzicht in narcisme, aanpak narcistische persoonlijkheden, herontdek je zelfliefde en zelfvertrouwen, eigenwaarde, grenzen stellen, kiezen voor jezelf en herstel eigenwaarde.

Inhoud sessies kan aangepast worden naargelang jouw vragen.

Prijs all in: 3u = 195 euro / 5u = 325 euro (excl 21% btw ondernemers) 

ZELFLIEFDE - IK BEN UNIEK

Zelfliefde is het onvoorwaardelijk waarderen en aanvaarden van jezelf. Jezelf waarderen is een van de grootste geschenken die je jezelf kan geven "Ik ben goed genoeg".

Komen o.a. aan bod: feel good activiteiten, belemmerende overtuigingen, jezelf leren accepteren, perfectionisme loslaten, omgaan met energievreters, jouw sterktes en kwaliteiten ontdekken en zelfliefde activeren (meditatie, affirmaties, dankbaarheid en visualisatie oefeningen).

Prijs all in: 5 sessies (90min) 450 euro (excl 21% btw ondernemers)

BOOST JE ZELFVERTROUWEN

Geloven in je kunnen. Als je leeft met een gezonde dosis zelfvertrouwen, dan zal het makkelijker zijn om gelukkig te zijn.

Komen o.a. aan bod: zelfanalyse (sterktes, kwaliteiten en uitdagingen), rol van lichaamstaal, assertiviteitstraining, grenzen stellen, uitstelgedrag aanpakken en actieplan opstellen.

Prijs all in: 3 sessies (90min) 260 euro (excl 21% ondernemers)

HOU ME VAST (KOPPELS)

Jezelf kunnen zijn en jezelf kennen als individu én als partner binnen de relatie zijn voor mij de grootste sleutels naar liefdesgeluk.

Komen o.a. aan bod: welke bindingspatronen spelen er tussen jullie, jullie liefdestalen, kwetsbaarheid als sleutel tot intimiteit, magie van verbonden zijn, gepassioneerd partneren, liefdesleven bewaken tijdens de dagelijkse beslommeringen.

Prijs all in: 5 sessies (2u) 700 euro (excl 21% btw ondernemers)

HOE TREK IK DE JUISTE PARTNER AAN

Gun jij jezelf een prachtig liefdesleven? Je liefdesleven is te leren en te creëren. Hoe word je een magneet voor anderen?

Komen o.a. aan bod: jouw hechtingsstijl (bindings/verlatingsangst), relatieverleden, belemmerende overtuigingen, mannelijke en vrouwelijke energie, jouw partnerkeuze, stappen naar verandering, contact leggen, actieplan om te gaan daten met persoonlijke follow up.

Prijs all in: 5 sessies (90min) 450 euro (excl 21% btw ondernemers)