Ben je klaar voor verandering? Gratis online intake gesprek.

ZELFLIEFDE - IK BEN UNIEK

Zelfliefde is het onvoorwaardelijk waarderen en aanvaarden van jezelf. Jezelf waarderen is een van de grootste geschenken die je jezelf kan geven "Ik ben goed genoeg".

Komen o.a. aan bod: feel good activiteiten, belemmerende overtuigingen, jezelf leren accepteren, perfectionisme loslaten, omgaan met energievreters, jouw sterktes en kwaliteiten ontdekken en zelfliefde activeren (meditatie, affirmaties, dankbaarheid en visualisatie oefeningen).

Prijs all in: 5 sessies (x90min) 475 euro (excl 21% btw ondernemers) ipv 525 euro. 

BOOST JE ZELFVERTROUWEN

Geloven in je kunnen. Als je leeft met een gezonde dosis zelfvertrouwen, dan zal het makkelijker zijn om gelukkig te zijn.

Komen o.a. aan bod: zelfanalyse (sterktes, kwaliteiten en uitdagingen), rol van lichaamstaal, assertiviteitstraining, grenzen stellen, uitstelgedrag aanpakken en actieplan opstellen.

Prijs all in: 3 sessies (x90min) 285 euro (excl 21% ondernemers) ipv 315 euro. 

NARCISME ONTMASKERD

Overwin narcistisch misbruik in een coaching traject van 3 of 5u 

Komen o.a. aan bod: inzicht in narcisme, aanpak narcistische persoonlijkheden, herontdek je zelfliefde en zelfvertrouwen, eigenwaarde, grenzen stellen, kiezen voor jezelf en herstel eigenwaarde.

Coaching gebeurt op 3 niveaus: mentaal (zelfvertrouwen en eigenwaarde), emotioneel (zelfliefde en loslaten) en lichamelijk (zelfbeeld en energieherstel).

Inhoud van de sessies kan aangepast worden naargelang jouw vragen en noden. De sessies zijn live of online (naar jouw keuze).

Prijs all in: 3u = 210 euro / 5u = 350euro (excl 21% btw ondernemers). Het totaalpakket wordt verspreid over verschillende sessies.

NOOIT MEER BURN-OUT

Een intensieve systematische coaching in 10 sessies, gericht op inzicht in eigen stressbronnen en verbeteren van vaardigheden in het omgaan met stress. 

Komen aan bod: Analyse stressklachten en bronnen, Herstel energie en fysieke conditie, Omgaan met stress en emoties, Versterken van competenties, Kwaliteiten en waarden, Sociale omgeving en Werkhervatting, Terugvalpreventie en opvolging.

10 sessies (x1u): 700 euro (excl 21% btw ondernemers) ipv 750 euro. 

HOU ME VAST (KOPPELS)

Jezelf kunnen zijn en jezelf kennen als individu én als partner binnen de relatie zijn voor mij de grootste sleutels naar liefdesgeluk.

Komen o.a. aan bod: welke bindingspatronen spelen er tussen jullie, jullie liefdestalen, kwetsbaarheid als sleutel tot intimiteit, magie van verbonden zijn, gepassioneerd partneren, liefdesleven bewaken tijdens de dagelijkse beslommeringen.

Prijs all in: 5 sessies (x2u) 750 euro (excl 21% btw ondernemers) ipv 800 euro. 

HOE TREK IK DE JUISTE PARTNER AAN

Gun jij jezelf een prachtig liefdesleven? Je liefdesleven is te leren en te creëren. Hoe word je een magneet voor anderen?

Komen o.a. aan bod: jouw hechtingsstijl (bindings/verlatingsangst), relatieverleden, belemmerende overtuigingen, mannelijke en vrouwelijke energie, jouw partnerkeuze, stappen naar verandering, contact leggen, actieplan om te gaan daten met persoonlijke follow up.

Prijs all in: 5 sessies (x90min) 475 euro (excl 21% btw ondernemers) ipv 525 euro.