REIKI

LAAT JE LEVENSENERGIE STROMEN

Mijn Reiki sessies bieden een diepgaande ervaring van ontspanning, heling en vernieuwing voor lichaam, geest en ziel. Bij mij kun je genieten van een verkwikkende sessie die je energiebalans herstelt en je welzijn bevordert, allemaal in een comfortabele en gastvrije omgeving.

Reiki is een eeuwenoude Japanse helingspraktijk die zich richt op het kanaliseren van universele levensenergie om genezing en harmonie te bevorderen. Tijdens een Reiki-sessie wordt deze helende energie doorgegeven via de handen van de Practitioner naar de ontvanger, waarbij blokkades worden opgeheven en de natuurlijke stroom van energie wordt hersteld.

Het woord "Reiki" is afgeleid van twee Japanse woorden: "rei", wat universeel betekent, en "ki", wat levensenergie of vitale kracht betekent.

"Nadat ik al een tijdje worstelde met stress en spanning, besloot ik Reiki een kans te geven. De ervaring was echt transformerend. Tijdens de behandeling voelde ik een diepe ontspanning en een kalmerende energie die door mijn hele lichaam stroomde.

Na afloop voelde ik me lichter, rustiger en meer in balans dan ik me in lange tijd had gevoeld. De Reiki-behandeling heeft me geholpen om los te laten en om te gaan met mijn emoties op een veel gezondere manier. Ik ben dankbaar voor de helende kracht van Reiki en zou het aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar innerlijke rust en welzijn." (D.)

Hoe kan Reiki mij helpen?

Reiki kan een waardevolle aanvulling zijn op verschillende aspecten van het leven, omdat het niet alleen gericht is op fysieke genezing, maar ook op emotioneel en spiritueel welzijn. Hier zijn enkele situaties waarin Reiki kan helpen:

1. **Stress en spanning:** Reiki kan diepe ontspanning bevorderen, stress verminderen en een gevoel van kalmte en innerlijke rust bevorderen. Het kan helpen om spanning in het lichaam los te laten en de geest tot rust te brengen.

2. **Emotionele balans:** Reiki kan ondersteuning bieden bij het omgaan met emotionele uitdagingen, zoals angst, verdriet, of depressie. Het kan helpen om emoties te verwerken en een gevoel van evenwicht en welzijn te herstellen.

3. **Fysieke gezondheid:** Reiki kan helpen bij het verlichten van fysieke klachten en het bevorderen van het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Het kan gebruikt worden als aanvullende therapie bij verschillende gezondheidsproblemen, van chronische pijn tot blessures en ziektes.

4. **Spirituele groei:** Reiki kan een pad zijn naar spirituele groei en bewustwording. Het kan helpen om een diepere verbinding met jezelf en met het universum te ervaren, en om meer in contact te komen met je eigen innerlijke wijsheid en intuïtie.

Mijn sessies vinden plaats terwijl je volledig gekleed bent (losse kledij). Je kunt gewoon ontspannen liggen terwijl de helende energie zijn werk doet.  Tijdens de sessie zal ik mijn handen zachtjes op of net boven verschillende delen van je lichaam plaatsen, waarbij ik de universele levensenergie doorgeef om balans en welzijn te bevorderen.  Veel mensen ervaren een diepe staat van ontspanning en innerlijke rust tijdens de sessie, terwijl anderen een gevoel van vernieuwde vitaliteit en welzijn ervaren.

Als Reiki Practitioner zorg ik voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je volledig kunt overgeven aan het helende proces. Of je nu fysieke klachten wilt verlichten, emotionele stress wilt verminderen of gewoon op zoek bent naar een moment van diepe ontspanning, Reiki sessies kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je wellbeing routine.  Het is belangrijk om te onthouden dat Reiki geen medische diagnose stelt of behandeling vervangt, maar het kan wel een waardevolle aanvulling zijn op andere vormen van zorg.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen op je reis naar balans, heling en innerlijke groei.

PRIJZEN

Sessie 75min incl breathwork

€75

Pakket 3 sessies

€215

Pakket 5 sessies

€350

De geldigheidsduur van een pakket bedraagt maximaal één jaar vanaf de datum van aankoop. In het geval van stopzetting van het pakket door de klant, wordt het bedrag niet terugbetaald. Daarnaast wordt vermeld dat indien een klant een sessie annuleert op de dag van de afspraak, de sessie als uitgevoerd wordt beschouwd en het tarief voor de sessie wordt aangerekend.

Prijzen zijn excl 21% btw voor ondernemers en freelancers.