Leer hoe je kunt stoppen met het veroordelen van je partner of jezelf. Als relatie coach laat ik jullie zien hoe je de magie in de relatie kan behouden of terugkrijgen. Een intieme relatie waarin plaats is voor passie, liefde, begrip en romantiek.

Mijn coaching aanpak voor koppels is gebaseerd op het werk van Hal & Idra Stone, John Gottman, Esther Perel en Sue Johnson. Ik geloof heel sterk dat een relatie een partnership is waarin partners volkomen gelijkwaardig zijn. Elke partner heeft zijn sterke en minder sterke kanten vergeleken met de ander. Deze verschillen zie ik als een manier om elkaar aan te vullen en te steunen. Jezelf kunnen zijn en jezelf kennen als individu én als partner binnen de relatie zijn voor mij de grootste sleutels naar liefdesgeluk.

Elke partner heeft zijn/haar eigen hechtingsstijl en eigen liefdestaal. Deze beide kunnen (h)erkennen in een relatie zijn belangrijke stappen in het (her)creëren van de magie.

Ben je momenteel single? Ook dan kan ik jou helpen bij het aantrekken van de voor jou geschikte partner. We starten bij jou: relatieverleden, hechtingsstijl, m/v energie, zelfvertrouwen tijdens daten, online dating aanpak (als je dit wenst), welke partner past echt bij jou ... Een combinatie van tips, adviezen en jij die gemotiveerd bent om een liefdevolle relatie te creëren.