(Her)ontdek de magie tussen jullie

"Ieder van ons draagt een mandje dat de magie bevat van onze essentie en van wat we belangrijk vinden in het leven. Als we iemand ontmoeten en verliefd worden, werpen we een blik in het mandje van onze partner. We ademen de geur en de magie in van de essentie van de ander. Maar dan worden we geconfronteerd met de uitdagingen van alledag en het kan langer of korter duren, maar er komt een dag waarop alle magie verdwenen is." (Hal & Idra Stone)

Leer hoe je kunt stoppen met het veroordelen van je partner of jezelf. Als relatie coach laat ik jullie zien hoe je de magie in de relatie kan behouden of terugkrijgen. Een intieme relatie waarin plaats is voor passie, liefde en romantiek.

Mijn coaching aanpak voor koppels is gebaseerd op het werk van Hal & Idra Stone, John Gottman, Esther Perel en Sue Johnson. Ik geloof heel sterk dat een relatie een partnership is waarin partners volkomen gelijkwaardig zijn. Elke partner heeft zijn sterke en minder sterke kanten vergeleken met de ander. Deze verschillen zie ik als een manier om elkaar aan te vullen en te steunen. Jezelf kunnen zijn en jezelf kennen als individu én als partner binnen de relatie zijn voor mij de grootste sleutels naar liefdesgeluk.

Wil je als koppel de magie terugvinden? Jullie kunnen kiezen voor losse sessies (2u = 150 euor) of voor het pakket "Hou me vast". Maak een afspraak voor een gratis online intakegesprek (telefonisch of videochat).

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.