RELATIE & SINGLE COACHING
~ALLES BEGINT BIJ JEZELF~

Jullie hebben gekozen om jullie levens met elkaar te delen maar het loopt momenteel anders dan gepland. Jullie weten echt niet meer hoe verder.

  • Jullie leven als broer en zus naast elkaar en missen connectie.

  • Jullie maken constant ruzie.

  • Jullie proberen om met elkaar te praten maar het lukt niet.

  • Je partner ging vreemd en je vertrouwen is zoek.

  • Je hebt zelf geen gevoelens meer voor je partner.

  • Je bent verliefd op iemand anders...

Hoe uitzichtloos jullie situatie ook lijkt, er is een oplossing mogelijk met mijn no nonsens aanpak. Een combinatie van gezamenlijke en individuele gesprekken, die jullie vaardigheden aanleren en inzichten verwerven om straks veerkrachtiger aan een harmonieuze "nieuwe" toekomst te beginnen.

Single coaching
Als single krijg je vaak te maken met onverwerkte gevoelens uit een vorige relatie. Je bent boos, voelt je verdrietig, hebt een schuldgevoel of misschien ben je nog wel erg verliefd en kan je het niet aan dat het afgelopen is. Zulke gevoelens staan een nieuwe relatie in de weg, waardoor die dan ook weer dreigt te mislukken. Een gouden raad: eerst het verleden verwerken en loslaten voor je aan iets nieuws begint.

We gaan samen bekijken welke blokkades je nog voelt en maken een plan op over hoe je ze kan oplossen. Door nieuwe inzichten ga je leren het verleden los te laten en je open te stellen voor een nieuwe liefde. "De partner die je vindt, is meestal niet de partner die je zoekt."