DRUP DROPS

DE NATUUR IN EEN FLESJE

Premium supplementen DRUP van Belgische bodem. Gecreëerd door een herborist na twee jaar intense research.

Ons leven zit vol haast. Tussen werk, gezin en sociale verplichtingen door kan het moeilijk zijn om tijd te vinden voor je gezondheid. Maar DRUP verandert dit allemaal.

Stel je voor dat je de kracht van de natuur overal mee kunt nemen en gebruiken, zonder gedoe of voorbereiding. Dit is precies wat DRUP jou biedt: een unieke formule, verpakt in een stijlvol glazen flesje, speciaal ontworpen voor jouw levensstijl. 

De 100% natuurlijke supplementen zijn zorgvuldig samengesteld op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten.

De vloeibare formule van DRUP zorgt ervoor dat je lichaam de bioactieve stoffen zeer snel opneemt. Met de handige pipet breng je gemakkelijk de juiste dosering vloeistof op of onder de tong aan. De stoffen worden direct via de klieren in het lichaam geabsorbeerd en in de bloedbaan opgenomen.

Deze unieke, hoge opneembaarheid resulteert in een snellere werking, wat zorgt voor een direct merkbaar effect.

Prijs: 49 euro. Kuur van 4-5 weken. 
Bestellen doe je via CONTACT

Om het meest optimale effect van DRUP te verkrijgen, adviseren wij dagelijks één 1 à 2 porties of pipetten. Wanneer je DRUP consequent opneemt in je dagelijkse routine, zal je merken dat de voordelen na verloop van tijd nog sterker worden.

Het ideale tijdstip om DRUP in te nemen is het moment dat het beste past binnen jouw dagelijkse schema. Consistentie is essentieel om de optimale voordelen te ervaren. Maar, voor een maximale opname raden we wel aan om DRUP in te nemen op een lege maag of voor een maaltijd. Met ons stijlvolle, zwarte flesje en handige pipet is DRUP binnen vijf seconden klaar om te gebruiken, waar je ook bent – of je nu onderweg bent, op kantoor zit of thuis ontspant. 

Jouw veiligheid en welzijn zijn onze topprioriteit. Over het algemeen worden de ingrediënten in DRUP als zeer veilig beschouwd. Toch adviseren we mensen met bepaalde gezondheidsproblemen of medicatie om voor gebruik een arts te raadplegen.  

Ik heb zeer, zeer goed geslapen en vanmorgen had ik ook een goed gevoel. Ik voelde geen stress zoals gewoonlijk. Het voelde goed aan. (S. over RELAX)