MENTAL WELLBEING TRAINING
~DE ROUTE NAAR BALANS EN HARMONIE~

Vitaliteit, verbinding, persoonlijke groei, voldoening en plezier zijn belangrijke thema's voor een organisatie. Net als preventie, stress- en burn-out en duurzame inzetbaarheid.

  • Wil je graag dat medewerkers duurzaam inzetbaar blijven en medewerkers met plezier en commitment werken?
  • Hoe ga je hier nu op een toekomstbestendige manier mee om? 
  • Hoe voorkom je dat medewerkers uitvallen met stress- en burn-out klachten?

"Ik hou ervan bij te leren, mezelf te blijven ontwikkelen. De kennis en de ontmoetingen die hieruit voortvloeien, zie ik als een enorme verrijking van mijn leven. Daardoor kan ik al terugkijken op heel wat lesgevers. En gezien ik zelf ook vele jaren in die rol zat, heb ik automatisch ook een kritisch oog. Jouw lessen zijn super goed voorbereid, met een prachtig uitgewerkte en overzichtelijke cursus. Maar vooral, met jouw uitgebreide kennis en passie voor jouw vakgebied, was elke les en elke minuut daarvan, meer dan een verrijking op meerdere vlakken. Je straalt het zonder meer uit dat je niet enkel een top-lesgever bent, maar tevens een top coach en inspirator. Bedankt, Perla."

Welke workshops/trainingen geef ik?

Assertiviteit: nee is ok

Vergroot jouw veerkracht

Hoe jezelf motiveren in moeilijke momenten

Relax met stress

Burn-out: een preventieve aanpak

Energie management: neem je vitaliteit in handen

Stretch je comfortzone en boek nieuwe resultaten

Meer work/life balance = meer innerlijke rust 

Een workshop duurt 1/2 of volledige dag. Trainingen, workshops en (groeps)coaching sessies kunnen ook op maat worden opgesteld. 

Laat ons een kosteloos online verkennend gesprek inplannen.

Met het lanceren van een werkbaarheidscheque willen de Vlaamse Regering en de Vlaamse sociale partners organisaties uit de profit- en social profitsector ondersteunen en versterken om een versnelling hoger te schakelen op het vlak van werkbaar werk. Inzetten op werkbaar werk is immers een win-win voor werkgevers en werknemers.

Hoe kunt u de kosten financieren?
Op de totale kost van de factuur wordt een vereiste eigen inbreng van 40% berekend. Dit betekent dat een organisatie 40% van de gemaakte kosten zelf moet dragen en dat 60% in aanmerking komt voor subsidiëring. Dit voor ingediende aanvragen tijdens de periode 1 januari 2023 tot en met 30 november 2023. De subsidie bedraagt max 10 000 euro.