NIEUW! YIN YANG WORKSHOPS
~WAAR MENTALE KRACHT EN EMOTIONELE RUST ELKAAR ONTMOETEN~

Het Yin Yang symbool, ook bekend als het Taijitu-symbool, is een belangrijk concept uit de Chinese filosofie en wordt gebruikt om de dualiteit en onderlinge verbondenheid van tegenstellingen te symboliseren. Het Yin Yang symbool dient als een herinnering aan de noodzaak van balans en harmonie in alle aspecten van het leven en de wereld om ons heen.

Yin vertegenwoordigt het vrouwelijke, het passieve, het donkere en de koude, terwijl yang het mannelijke, het actieve, het lichte en de warmte symboliseert. Hoewel ze tegenpolen lijken, bevatten ze ook een kiem van het tegenovergestelde in zich, wat betekent dat er altijd een balans en dynamiek tussen hen is.

Tijdens een Yin Yang workshop worden deelnemers meegenomen op een reis van zelfontdekking en bewustwording. De workshop kan verschillende elementen bevatten zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, visualisaties en zelfreflectie gecombineerd met tools en tips rond mentale kracht en empowerment.

Tijdens de workshop wordt ook aandacht besteed aan het herkennen van onevenwichtigheden in het dagelijks leven en het vinden van manieren om deze in evenwicht te brengen. Deelnemers kunnen leren hoe ze stress kunnen verminderen, innerlijke rust kunnen vinden en beter kunnen omgaan met uitdagingen en veranderingen.

Door deel te nemen aan Yin Yang workshops kan je een dieper begrip ontwikkelen van jezelf, jouw energieën in evenwicht brengen en streven naar een gezonder, meer vervuld en gebalanceerd leven. Een krachtige balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, tussen mentale kracht en emotionele rust.

PRAKTISCHE INFO

Wanneer & Waar: De workshops gaan door op zondag namiddag van 14 30u tot 17 30u op een rustige locatie regio Brugge. Prijs: 40 euro (water & snacks inbegrepen).

Agenda: De Yin Yang workshops starten medio augustus. De planning volgt binnenkort.

Inschrijven: Je kan je binnenkort inschrijven via een online formulier. Gezien de beperkte plaatsen, wordt aangeboden om op voorhand te storten zodat je zeker bent van je plek.

AGENDA 2023

YIN & YANG IN HET DAGELIJKS LEVEN: Deze workshop richt zich op het toepassen van yin en yang principes in het dagelijks leven. Deelnemers leren hoe ze een gebalanceerde levensstijl kunnen creëren door aandacht te besteden aan hun dagelijkse routines, slaappatronen, work life balans en zelfzorg.

HARMONIE IN RELATIES: Deze workshop gaat over het creëren van evenwicht en harmonie in onze relaties, zowel persoonlijk als professioneel. Onderwerpen die aan bod komen zijn: communicatievaardigheden, het oplossen van conflicten en het cultiveren van compassie en empathie.

YIN & YANG IN WELZIJN: Deze workshop gaat over het begrijpen van yin en yang principes in relatie tot mentaal en emotioneel welzijn. Deelnemers leren hoe ze een evenwicht kunnen vinden tussen rust en activiteit, reflectie en actie, en hoe ze positieve energie kunnen cultiveren voor hun welzijn.