RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY (RTT)

MAKING THE UNFAMILIAR FAMILIAR

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een krachtige en innovatieve therapeutische benadering die ontwikkeld is door de bekende Britse therapeut, spreker en auteur Marisa Peer. Het combineert verschillende effectieve technieken, waaronder hypnotherapie, cognitieve gedragstherapie en neurolinguïstisch programmeren (NLP).

RTT is gebaseerd op het idee dat veel van onze gedragspatronen en emotionele problemen voortkomen uit diepgewortelde overtuigingen en herinneringen die in ons onderbewustzijn zijn opgeslagen. Door middel van ontspannende geleide hypnosesessies worden cliënten geholpen om toegang te krijgen tot deze verborgen lagen van hun geest.  

Een RTT-therapeut begeleidt de cliënt om terug te gaan naar de oorsprong van hun problemen, waarbij ze negatieve overtuigingen en ongewenste gedragspatronen herkennen en begrijpen. Vervolgens worden deze overtuigingen en patronen op een diepgaand niveau herzien en vervangen door positievere en ondersteunende denkwijzen.

Het doel van RTT is om snel en blijvend positieve veranderingen te bewerkstelligen, waarbij cliënten hun zelfvertrouwen vergroten, negatieve emoties loslaten en belemmerende gewoonten doorbreken. RTT kan effectief zijn bij het aanpakken van uiteenlopende problemen, zoals angsten, fobieën, zelfbeeldproblemen, verslavingen en meer.

Het is belangrijk op te merken dat RTT geen vervanging is voor medische behandelingen, maar eerder een aanvullende therapeutische benadering om persoonlijke groei en emotioneel welzijn te bevorderen. Voor wie op zoek is naar een snelle en diepgaande transformatie, kan RTT een waardevol hulpmiddel zijn om positieve veranderingen te bewerkstelligen en een vervullend leven te leiden.

COMING 2024

Het is met grote opwinding dat ik vandaag (4 september 2023) een nieuw hoofdstuk in mijn leven aankondig. Ik sta op het punt om te beginnen aan een opwindende reis als cursist van de 10 maand durende opleiding tot Rapid Transformational Therapist (RTT), onderwezen door niemand minder dan de wereldberoemde Marisa Peer. 

RTT is een transformerende benadering die de kracht van hypnotherapie en coaching samenbrengt. Dit betekent dat ik binnenkort in staat zal zijn om mensen te helpen op een dieper niveau. Met RTT kunnen we de onderliggende overtuigingen en patronen aanpakken die ons belemmeren om ons beste leven te leiden. 

Dit kan betekenen dat ik mensen kan helpen met: 
Het overwinnen van angsten en fobieën
Het verbeteren van zelfvertrouwen en zelfbeeld
Het verminderen van stress en angst
Het aanpakken van gewichtsproblemen en verslavingen
Het bevorderen van persoonlijke groei en succes

Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en vaardigheden te verdiepen en te groeien als een toekomstige hypnotherapeut. Als jullie vragen hebben of nieuwsgierig zijn naar RTT, aarzel dan niet om contact op te nemen. 

"The secret to getting ahead is getting started." - Mark Twain