Klanten vertellen ...

"Ik leerde mannen beter begrijpen."

In die 6 sessies, wat eigenlijk een heel korte tijd is, kreeg ik een volledig andere kijk op daten en hoe omgaan met mannen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ervoor de bal compleet mis sloeg. Ik wist totaal niet hoe ik mij een weg moest banen door de datingsites, ik kwam dan ook steeds uit op de mannen die niet bij mij passen. Perla begeleidde me door het ganse datingproces. Ze leerde mij de 'datingregels' vanaf het zoeken naar de juiste mannen tot de eerste dates en zelfs nog verder. Haar hulp is ook niet beperkt tot de sessies, die trouwens doorgaan in een zeer aangename, huiselijke sfeer, maar ze is steeds bereikbaar bij vragen en problemen tussen de sessies door.

Kortom, ik leerde de mannen beter begrijpen, leerde ook iemand kennen en daar komt bovenop dat de sessies met Perla gewoon ook echt fun zijn.

Dankjewel Perla. (W., 40, administratief bediende)

"Ze leerde me om op te komen voor wat ik wil in een relatie."

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Perla. Na het leuke kennismakingsgesprek wilde ik me meteen laten coachen door haar.

Na een mislukte relatie was dit wat ik nodig had. Door de tips die ik meekreeg leerde ik veel over mezelf, wat ik precies zoek in een man en hoe ik mezelf terug kan openstellen. Ook de stylingtips waren heel nuttig.

Ze leerde me ook om niet direct in te gaan op de eerste beste aandacht die ik kreeg van een man, maar op te komen voor wat ik wil/verwacht van een relatie.

Kortom een super coach! (N., 32, logistiek bediende)

"Als je terugkijkt op je leven merk je dat er bepaalde mensen zijn die een grote invloed hebben op hoe je leven verder verloopt."

Dankzij Perla

  • Heb ik mijn stukgelopen huwelijk makkelijker kunnen verwerken. En ben ik er in geslaagd het bedrog een plaats te geven, zonder bitter te worden.
  • Ben ik zelfbewuster geworden en voel ik mij goed in mijn vel... een aantal tips over je looks kunnen ├ęcht het verschil maken!
  • Ben ik tot interessante inzichten gekomen om vol goede moed aan een nieuw verhaal te beginnen. Zoals: welke man wil ik in mijn leven, welke lessen heb ik getrokken uit mijn vorige relatie, welke partner wil ik graag zijn en hoe slaag ik daar het beste in.
  • Heb ik een fantastische man leren kennen via online dating en ben ik nu gelukkig verliefd. Het is zo fijn om een expert te hebben die je in het dating-traject met raad en daad bijstaat!
  • Heb ik er een vriendin bij voor het leven. (E., 34, manager)

"Ik had alleen maar first dates."

Ik had zoveel gelezen en opgezocht over dating, versieren,... ik wist 'alles' en toch kreeg ik nooit een 2de date.

Toen las ik de blog van Perla en de personal coaching intrigeerde mij. Het waren kleine nuances die ik leerde uit de coaching, zo simpel maar met zo veel meer effect.

Voor en na iedere date was Perla er met advies en een luisterend oor en na enkele dates, kreeg ik opeens een 2de en 3de date. Ik heb nu een schat van een ventje, dat niet snapt hoe andere mannen mij hebben kunnen laten lopen. Dankzij de coaching prikkel ik hem, zonder er nog bij na te denken, met alle leuke en positieve kantjes van mijzelf en zie ik iedere dag een glimlach. (I., 36, accountant)

"Ik had genoeg van mannen die zich niet wilden binden."

Na enkele 'foute' mannen en een paar slechte dates/relaties, heb ik via een vriendin het nummer van Perla gekregen.

Ik werd hartelijk onthaald en had direct een goed gevoel. Alsof Perla me al jaren kende. Ik had onmiddellijk zin om eraan te beginnen en we zijn er dan ook ingevlogen. Uiteindelijk werd het een zoektocht naar mezelf en hielp mijn coach me om me meer open te stellen, met de nodige 'fine-tuning' om de perfecte man aan te trekken. Met de vele (haalbare) tips en tricks had ik een paar goeie dates. En toen kwam hij ...

Een goede eerste date met een heel aangename man. Normaal zou ik weer veel te hard van stapel lopen, maar dit keer stond er iemand achter me om me met mijn voetjes op de grond te houden. Ondanks het feit dat de sessies officieel voorbij waren, kreeg ik nog altijd tips toegestuurd en werd ik toch geholpen om dit tot een goed eind te brengen. De coach doet dit met zoveel passie, dat het verder gaat dan wat op papier staat. Ik ben op elk moment van de dates mezelf kunnen blijven en heb hem de kans gegeven om te jagen. Dankzij de steun van Perla zijn we intussen 5 maand verder en kan ik met veel trots zeggen dat ik verder ga met mijn droomprins aan mijn zijde. (L., 29, sales)