Klanten vertellen ...

Wie ben ik ? Wat wil ik ? Hoe stap ik door het leven ? Om het gesproken woord kracht te geven : hoe stap ik in alle eenvoud , doelbewust en zelfzeker door het leven ? Geen personage zijn die anderen voorschotelen maar DE ECHTE S.. Ik stuurde Richard de Postduif met een aangetekend schrijven naar het Universum. Om een life coach op mijn weg te toveren !!! Ik had er alle vertrouwen in en was dankbaar. Een bepaalde wegwijzer bracht me bij Perla 😘. Niet enkel een wijze dame maar ook een Godsgeschenk. Dankjewel Perla om me in mijn kracht te zetten. Ik zal zeker mensen inspireren om die wegwijzer te vinden. "

"Heb er even over nagedacht om kort samen te vatten wat het zelfliefde traject met mij gedaan heeft, maar hier komt het: Perla, je hebt me geholpen om mijzelf terug te vinden. Ik merk dat ik dankzij jouw tips en begeleiding terug durf opkomen voor mezelf en besef dat ik er gerust mag zijn! Waarvoor mijn oprechte dank! "

"Een nieuwe weg, een nieuwe keuze, een nieuw begin. Voor mij persoonlijk gaf coaching een objectieve kijk op verschillende zaken. De gesprekken zijn zeer open en gestructureerd. Steeds tips en tricks om op terug te vallen. Met een ervaringsdeskundige als Perla alleen maar positieve gevolgen. Topcoach!!"


"Top coach, absolute aanrader!"

"Perla is bij de beste coaches die ik ooit mocht ontmoeten. Klare en duidelijke taal zijn zeker haar sterkste punten." 


"Jouw warme aanpak is precies wat ik nodig heb. Doelgericht, vol kennis, duidelijk en direct, de juiste woorden op het juiste moment... ik voelde mij ook direct op mijn gemak. Onze gesprekken doen mij nadenken, halen me over de streep om uit mijn vertrouwde wereldje te stappen, geven mij nieuwe inzichten en voelen aan als nieuwe energie! Een warme, oprechte dank je wel, Perla!"

"Jouw workshop over innerlijke kracht blijft doorspelen/doorgroeien in mijn gedachten...vitamines voor de ziel...op moeilijke momenten alsof een stemmetje mij telkens weer inspireert om te geloven in de eigen kracht "ik kan dit aan". Dankjewel voor de schitterende workshops."

"Zeer boeiende workshops, toffe dame en veel praktische tips waar je verder mee kan werken."

"Vandaag Workshop over Zelfliefde gevolgd, een echte aanrader. Perla is een directe maar tevens zeer warme vrouw. Ik vond het super."

"Perla doet je nadenken en zorgt voor nieuwe inzichten na zelfreflectie."

"Perla maakt tijd voor je probleem en probeert een leidraad te geven hoe je eraan kan werken."

"Leuke workshops! Heel interactief, mooie zelfreflectie!" 

"Een grote merci, Perla, voor de 7 daagse challenge zelfliefde. Met de laatste oefening ( brief aan jezelf) dringt het pas echt tot me door welke grote sprongen ik de voorbije twee jaren gemaakt heb op dat vlak. Professioneel heb ik al langer mijn zaken op orde maar op persoonlijk vlak lag dat toch veel moeilijker. Dank zij jou heb ik ontzettend veel over mezelf geleerd. Je leerde me welke mijn uitdagingen zijn en vooral hoe ik ermee aan de slag kon/ kan gaan. Weet dat ik je ontzettend dankbaar ben. Veel liefs, S."

"Perla, ik heb je 7 sessies i.v.m. zelfliefde beluisterd deze namiddag vanop mijn terras in de zon. Heerlijk. Ik vond je super!! Ik hield van de mooie muziek aan het begin en einde van elke challenge. Je sprak heel rustig, met wijze woorden, gemakkelijk te begrijpen taal. Je tips waren heel overzichtelijk, zeker wanneer je mee noteerde..."

"Hallo Perla, ik vind je YouTube kanaal echt goed. Ik heb al naar een paar meditaties en podcasts geluisterd en die geven me rust." 

"Perla, dank je wel voor alles!"

"Bedankt voor de hele boeiende lessen, de steun, de bevestiging (die ik blijkbaar nodig had), de zaadjes die gepland zijn in mijn hoofd en vooral bedankt om het terugvinden van mijn passie. Ik was door de jaren heen vergeten waarom ik ooit bachelor in de psychologie studeerde: nl. mensen helpen." (opleiding Stress - en Burnout Coach). 

Wil jij jouw ervaring delen? Een recensie wordt oprecht gewaardeerd en anoniem gepost.