Groepscoaching

Mijn bedrijfscarrière is begonnen na mijn studies Germaanse talen aan UGent bij Swets Information Services NV, een internationale dienstverlener mbt abonnementen, boeken en ebooks. 

Begonnen als sales manager en doorgegroeid tot General Manager voor België en Luxemburg. Daarnaast een aantal (internationale) projecten gecoördineerd en begeleid rond Salesforce en Change Management.

In al deze jaren vond ik het voor mezelf belangrijk om te blijven bijleren en me te ontwikkelen. Ik volgde elk jaar een degelijke opleiding in diverse vakgebieden bij Vlerick en IFBD oa financieel management, marketing, people management, onderhandelen, HR ...

We kregen ook geregeld in-company opleidingen rond time management, assertiviteit, spreken in het openbaar, klachtenbehandeling ...

Het bedrijf is wereldwijd failliet gegaan. Dit heeft in de laatste fase van de veranderingen mijn leiderscapaciteiten uitgedaagd in termen van juridische kwesties, personeelsbeleid en vooral communicatie met mijn medewerkers in hectische tijden. Ik ben dankbaar voor deze enorme leerschool.

Deze ervaring en kennis deel ik graag met anderen. Er is vandaag nood aan bewustwording en trainingen rond eigenwaarde, zelfvertrouwen, assertiviteit, relatievorming en communicatie … Alles start bij jezelf.

Vandaar mijn aanbod:

1/ Als life coach geef ik trainingen en workshops rond persoonlijke ontwikkeling aan organisaties die het welbevinden van hun werknemers belangrijk vinden. Mensen zijn de motoren van uw organisatie.

2/ Door mijn kennis en ervaring als relatiecoach inspireer en enthousiasmeer ik jongeren via Love Classes waar relatievorming centraal staat.