FAQ

Heldere vragen creëren heldere antwoorden.

Ik geloof in een holistische benadering van welzijn, waarbij RTT® Hypnotherapie, Coaching en Reiki krachtige instrumenten zijn om positieve verandering te bewerkstelligen.

1. Wat is Rapid Transformational Therapy (RTT®) en hoe werkt het?

Rapid Transformational Therapy (RTT®), ontwikkeld door de wereldberoemde therapeut Marisa Peer is een krachtige vorm van therapie die hypnose gebruikt om direct toegang te krijgen tot het onderbewustzijn. Het helpt bij het identificeren en transformeren van diepgewortelde overtuigingen die ons gedrag en emoties beïnvloeden. Tijdens een RTT®-sessie worden negatieve patronen vervangen door positieve, empowerende overtuigingen, waardoor blijvende veranderingen ontstaan.

In België zijn er maar weinig RTT®-therapeuten. RTT® kan helpen bij een breed scala aan issues waaronder het overwinnen van angsten, het verbeteren van zelfvertrouwen, de juiste partner aantrekken, het loslaten van trauma, gewichtsbeheersing, sportprestaties, verslavingen, het verminderen van stress, beter slapen en het verbeteren van prestaties in verschillende aspecten van het leven, zoals business, relaties en persoonlijke groei.

Met RTT® hebben klanten toegang tot een baanbrekende en award-winning therapie die hen kan helpen om blijvende veranderingen in hun leven te realiseren. Of het nu gaat om het overwinnen van angsten, het verbeteren van zelfvertrouwen of het aanpakken van diepgewortelde gewoonten etc, RTT® biedt een pad naar een betere toekomst, en dat sneller dan ooit tevoren.

2. Wat zijn de voordelen van RTT® ten opzichte van traditionele therapieën?

RTT® biedt snelle en blijvende resultaten door directe toegang tot het onderbewustzijn. Het is effectief in het aanpakken van diepgewortelde problemen zoals angst, trauma's en verslavingen. In vergelijking met traditionele therapieën zijn de veranderingen vaak merkbaar na 1 tot 3 sessies.

Hypnose in RTT® is veilig en niet te vergelijken met sensationele portrettering in de media. Het is een samenwerking met de klant, en iedereen die bereid is, kan het ervaren.

3. Wat is het verschil tussen coaching en therapie?

Coaching richt zich op het helpen van klanten om specifieke doelen te bereiken, zoals carrière verbetering, persoonlijke groei of balans. Het is actiegericht en toekomstgericht, terwijl therapie meer gericht is op het behandelen van emotionele en psychologische problemen uit het verleden.

4. Hoe kan coaching mij helpen mijn doelen te bereiken?

Coaching biedt individuele begeleiding en ondersteuning om helderheid te krijgen over doelen, obstakels te overwinnen en actieplannen te ontwikkelen. Door middel van gestructureerde gesprekken en strategieën helpt een coach om persoonlijke en professionele groei te stimuleren.

5. Wat zijn de principes van Reiki en hoe kan het mijn welzijn verbeteren?

Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die bevordert dat helende energie door de handen van de beoefenaar naar de ontvanger stroomt. Het helpt om energieblokkades op te heffen, emotionele balans te herstellen en fysieke genezing te ondersteunen, waardoor een gevoel van diepe ontspanning en welzijn ontstaat. 

6. Zijn RTT®, coaching en Reiki geschikt voor mij? 

RTT®, coaching en Reiki zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar positieve veranderingen in hun leven, of het nu gaat om het overwinnen van angsten, het bereiken van doelen, het verbeteren van gezondheid en welzijn, of het versterken van persoonlijke groei. Ik raad aan om een kosteloze kennismakingscall te boeken via CONTACT.