Geld & Financieel Succes

Doorbreek negatieve overtuigingen over geld en bereik financieel succes.

Het overwinnen van geldblokkades en het ontwikkelen van een gezonde relatie met financiën zijn essentieel voor het bereiken van financieel succes en een vervuld leven. Onze overtuigingen over geld bepalen vaak hoe klanten financiële kansen benaderen en hun vermogen om welvaart aan te trekken.

OPLOSSINGEN:

Rapid Transformational Therapy (RTT®):

  • Identificatie van Geldblokkades: Diepgaand inzicht krijgen in beperkende overtuigingen en emoties die financiële groei belemmeren.
  • Herprogrammering: Negatieve overtuigingen over geld transformeren naar positieve met behulp van geavanceerde hypnotherapie en coaching.
  • Versterking: Persoonlijke opnames en affirmaties om een gezonde geldmindset te versterken en financiële doelen te realiseren.

Coaching:

  • Doelen Stellen: Ondersteuning bij het stellen van heldere financiële doelen en het ontwikkelen van strategieën om deze doelen te bereiken.
  • Positieve Geldmindset: Technieken om belemmerende geldovertuigingen los te laten en te vervangen door positieve, opbouwende denkwijzen.
  • Financiële Mindfulness: Praktijken om bewust om te gaan met geld, financiële gewoontes te versterken en emotionele intelligentie in financiële besluitvorming te vergroten.

Door middel van RTT® en coaching kunnen klanten diepgewortelde geldblokkades overwinnen, hun zelfvertrouwen vergroten en een gezonde relatie met financieel succes ontwikkelen voor een vervuld en welvarend leven.

Aangezien ik een job heb in de sales, heb ik gekozen voor een RTT® sessie rond money blocks. Ik verkocht wel goed, maar het kostte mij veel energie. Tijdens de sessie zijn er een paar heftige herinneringen naar boven gekomen. Ik kreeg zelfs een gevoel van walging, zo diep zat het. Een week na de sessie heb ik het gevoel dat ik de wereld aankan. De verkopen en het klantencontact gaan zo moeiteloos, en het geeft me tonnen energie en uiteraard een mooie commissie. Ik voel me een echte zakenvrouw, zo eentje waarvan ik altijd naar opkeek. (L.)