WIE BEN IK

Jouw energieke coach en inspirator

Ik geloof in een holistische benadering van welzijn, waarbij RTT® Hypnotherapie, Coaching en Reiki krachtige instrumenten zijn om positieve verandering te bewerkstelligen.


Professionele achtergrond: Na meer dan 15 jaar in de corporate wereld, waar ik me bezighield met sales, management, en internationale projecten, besloot ik mijn passie te volgen in coaching en hypnotherapie. Ik heb diverse certificeringen behaald, waaronder RTT® Hypnotherapeut bij de wereldberoemde Marisa Peer in 2023 en Reiki Practitioner in 2024.

Missie & Visie: Mijn drijfveer is om mensen te helpen hun volledige potentieel te benutten en innerlijke balans te vinden. Ik geloof in een holistische benadering van welzijn, waarbij coaching, hypnotherapie en reiki krachtige instrumenten zijn om positieve verandering te bewerkstelligen. Mijn doel is om mijn klanten te begeleiden naar blijvende transformatie en een leven dat in lijn is met hun diepste verlangens.

Persoonlijk verhaal: Na jarenlang succesvol te zijn geweest in de corporate wereld, besefte ik dat mijn echte passie lag in het begeleiden van mensen op hun persoonlijke reis naar groei en zelfontdekking. Mijn ervaring in people en change management vormde de basis voor mijn overstap naar coaching en hypnotherapie. Sinds ik mijn praktijk zeven jaar geleden begon, heb ik mijn focus gelegd op individuele begeleiding, wat mij heeft gemotiveerd om me verder te specialiseren en te certificeren als hypnotherapeut en reiki practitioner.

Dit verhaal vertelt kort mijn professionele evolutie en hoe mijn achtergrond heeft bijgedragen aan mijn toewijding aan coaching en hypnotherapie.

Wanneer ik niet aan het werk ben, kun je me vinden in de natuur, genietend van quality time met mijn geliefde viervoeters. Ook ben ik een fervent lezer van non-fictie boeken over persoonlijke groei, en ik ben gek op films, gezond lekker eten en het gezelschap van positieve mensen. Maar ik koester ook momenten van rust en stilte, want die zijn voor mij essentieel om tot mijn beste ideeën te komen.