"Ik voel me na deze RTT®-sessie zeer krachtig en zelfzeker. Ik ben er van overtuigd dat ik helemaal ok ben zoals ik ben. Bedankt daarvoor." (P.)

"Ik voel me verlicht. Deze morgen ook wakker geworden en kunnen opstaan zonder pijn in mijn onderrug/darmen. Dat was frappant! Ik heb het gevoel dat ik het leven weer een stuk luchtiger is geworden. Sereen en liefdevol. Ik kreeg er kippevel van." (I.)

RTT® (Rapid Transformational Therapy) 

RTT® (Rapid Transformational Therapy) is een krachtige vorm van hypnotherapie ontwikkeld door de wereldberoemde Marisa Peer, die gericht is op het snel identificeren, begrijpen en transformeren van diepgewortelde overtuigingen die je leven beïnvloeden. Door middel van een diepe ontspanning (hypnose), gecombineerd met de zoektocht naar de oorzaak van het issue, worden negatieve patronen doorbroken en vervangen door positieve, empowerende overtuigingen.

Wat te verwachten: Tijdens een RTT®-sessie kun je een ontspannende ervaring verwachten waarin je je bewust wordt van de oorzaak van belemmerende overtuigingen. Je zult samenwerken met mij om deze overtuigingen te herkaderen en te transformeren, waardoor je meer controle en helderheid krijgt over je gedachten en emoties. Na de sessie ontvang je een gepersonaliseerde unieke audio.

Voordelen en resultaten: Klanten ervaren vaak directe verlichting van angst, stress en zelfs fysieke symptomen die verbonden zijn met diepgewortelde overtuigingen. RTT® helpt o.a. bij het verbeteren van zelfvertrouwen, het versterken van motivatie en het bereiken van persoonlijke doelen op een diepgaande en blijvende manier. 

"Dankzij jou heb ik de A. gevonden die ik echt ben en al altijd wilde zijn. Je hebt mij nooit gepusht. Altijd mijzelf op ontdekking laten gaan om uit te vissen waar ik heen moet. Ik ben zo GELUKKIG! Voor altijd een belangrijke plek in mijn hart." (A.) 

Empowerment Coaching 

Empowerment coaching is ontworpen om je te ondersteunen bij het vinden van je innerlijke kracht, het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het bereiken van je volledige potentieel. Door middel van doelgerichte gesprekken, oefeningen en feedback, helpt empowerment coaching je om obstakels te overwinnen, persoonlijke groei te bevorderen en een leven te creëren dat in lijn is met je waarden en doelen.

Wat te verwachten: Tijdens een empowerment coaching sessie kun je een open en ondersteunende omgeving verwachten waarin je je doelen, uitdagingen en ambities kunt bespreken. Samen met mij werk je aan het identificeren van belemmeringen, het ontwikkelen van nieuwe perspectieven en het implementeren van concrete actieplannen.

Voordelen en resultaten: Klanten ervaren vaak een verhoogd gevoel van zelfvertrouwen, verbeterde communicatievaardigheden en een duidelijker richting in hun leven. Empowerment coaching helpt bij het versterken van leiderschapskwaliteiten, het vinden van balans tussen werk en privé, en het ontwikkelen van veerkracht voor toekomstige uitdagingen.

"Nadat ik al een tijdje worstelde met stress en spanning, besloot ik Reiki een kans te geven. De ervaring was echt transformerend. Na afloop voelde ik me lichter, rustiger en meer in balans dan ik me in lange tijd had gevoeld. De Reiki-behandeling heeft me geholpen om los te laten en om te gaan met mijn emoties op een veel gezondere manier. Ik ben dankbaar voor de helende kracht van Reiki en zou het aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar innerlijke rust en welzijn." (D.)

Reiki 

Reiki is een vorm van energetische healing die helpt bij het herstellen van balans in lichaam, geest en ziel. Door middel van zachte aanrakingen en handposities wordt universele levensenergie doorgegeven om blokkades op te heffen, stress te verminderen en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te ondersteunen. Mijn sessies vinden plaats terwijl je volledig gekleed bent (losse kledij).

Wat te verwachten: Tijdens een Reiki-sessie kun je een diepe ontspanning ervaren, vergelijkbaar met meditatie. Ik plaats mijn handen op of boven verschillende delen van je lichaam om energie door te geven. Dit kan leiden tot gevoelens van warmte, koude rillingen of een diepe rust.

Voordelen en resultaten: Klanten melden vaak een vermindering van spanning, verbeterde slaapkwaliteit en een versterkt immuunsysteem na Reiki-sessies. Reiki helpt bij het bevorderen van emotioneel welzijn, het loslaten van negatieve energieën en het stimuleren van een algeheel gevoel van ontspanning en vitaliteit. Het is belangrijk om te onthouden dat Reiki geen medische diagnose stelt of behandeling vervangt, maar het kan wel een waardevolle aanvulling zijn op andere vormen van zorg.